CARSNEWS
AUTONEWS

Π. Σόμπολος: Δεν μου έχει λείψει το ρεπορτάζ – Δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι

Ο Πάνος Σόμπολος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 05/06 όπου ο βετεράνος δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την απώλεια της συζύγου του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε «δεν μου έχει λείψει το ρεπορτάζ, Γρηγόρη, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που πιστεύει αυτό που λέει και ο λαός. Δηλαδή κάθε πράγμα στον καιρό του. Δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι. Θέλεις την εμπειρία μου, θέλεις την γνώση μου, θέλεις αυτά που έχω βιώσει, ευχαρίστως να τα μεταφέρω και σε σένα και στον κόσμο ως προσκεκλημένος. Όχι, όμως, ως εργαζόμενος να κόβω θέση από νεότερους συναδέλφους μας. Εγώ είμαι κάθετος σε αυτά».

Έπειτα ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης επισήμανε: «Δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά, όπως και ο γιος και η κόρη και τα εγγονάκια μου. Με αξίωσε ο Θεός να δω και εγγονάκια να μεγαλώνουν και να τα χαίρομαι. Των παιδιών μου τα παιδιά, όπως λέει ο λαός, είναι δυο φορές παιδιά μου! Με αξίωσε ο Θεός, λοιπόν, να τα δω αυτά και να τα ζήσω».

«Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό, Γρηγόρη και αυτό εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και σε όλους τους γονείς να το βιώσουν. Γιατί πάρε για παράδειγμα την μακαρίτισσα την γυναίκα μου που έφυγε από τη ζωή το 2007. Δεν κατάφερε να δει ούτε εγγονάκια ούτε να ζήσει χαρές που ζω εγώ σήμερα» συμπλήρωσε ο Πάνος Σόμπολος στη νέα του συνέντευξη.

Related Articles

Stoiximan Super League: Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ με την έναρξη των play off

cars

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Έχασε αλλά ελπίζει για πρόκριση στους «4» του Conference League

Bury

Lotus: Ετοιμάζεται ηλεκτρικό SUV 750+ ίππων για το 2022.

cars

Formula 1: Ο Πέρεζ πήρε τον «εμφύλιο» της Red Bull στο Αζερμπαϊτζάν

cars

Η ιατρική γνωμάτευση για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Φέρει κάταγμα ρινικού οστού, συνίσταται εισαγωγή»

deleted-w9i2FI7l

Νέα BMW σειρά 2. Mε πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Ford Evos. Ο διάδοχος του Mondeo;

cars

Η Χαμάς ισχυρίζεται πως μαχητές της αιχμαλώτισαν ισραηλινούς στρατιώτες στη Γάζα

Bury

Η Lexus μένει πιστή στα sports cars… αλλά εξηλεκτρισμένα!

cars