CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 3 Σεπτεμβρίου το νέο, Jeep Wagoneer.

Η Jeep επιστρέφει στην κατηγορία των μεγάλων, πολυτελών SUVs με τα Wagoneer και Grand Wagoneer για τα οποία έχει ήδη δημοσιεύσει τις πρώτες teaser φωτογραφίες αλλά τώρα, το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης τους έγινε λίγο πιο σαφές καθώς έχουμε πλέον μία οριστική ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου. Μαζί με αυτήν την σημαντική, νέα πληροφορία, έχουμε και 3 νέες φωτογραφίες που δεν αποκαλύπτουν πολλά αλλά κρατάνε την αίσθηση του μυστηρίου σε υψηλά επίπεδα.

Η πρώτη δείχνει την χαρακτηριστική γρίλια με τα 7 ανοίγματα που φαίνεται διακοσμημένη με άφθονο χρώμιο όπως φαίνεται να καλύπτεται πίσω από ένα διαφανές κάλυμμα με μικρά ανοίγματα στο κάτω μέρος του. Έχει ένα ενδιαφέρον ως ένα φρέσκο look για ένα μοντέλο που σκοπεύει να διεκδικήσει το μερίδιο του σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία με υψηλές προσδοκίες από το αγοραστικό κοινό. Όπως έχει ενδιαφέρον και η δεύτερη φωτογραφία που μάλλον απεικονίζει το μέρος της κεντρικής κονσόλας γύρω από τον περιστροφικό επιλογέα με την περίτεχνη διακόσμηση. Είναι σαφές ότι η Jeep δεν έχει καμία διάθεση να αποκαλύψει από τώρα το Wagoneer, οπότε αρκείται στο να μας δίνει κάποια μικρά κομμάτια του παζλ – κάτι που κάνει με την τρίτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μόλις εχθές.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, περιμένουμε τα Wagoneer και Grand Wagoneer να κάνουν χρήση της ίδιας πλατφόρμας που χρησιμοποιείται και στο Ram 1500 με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τις εκτός δρόμου δυνατότητες των νέων μοντέλων όσο και για τα υπόλοιπα μηχανικά. Έτσι, η λογική λέει ότι θα προσφέρονται ως επιλογές ένας V6 με χωρητικότητα 3,6 λίτρων και 310 άλογα, όπως και ένας V8 5,7 λίτρων με 400 ίππους. Φυσικά θα προστεθούν στην γκάμα και ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο ενώ  δεν αποκλείεται να γίνει διαθέσιμη και μία έκδοση με τον 3-λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα αν και όλα αυτά θα αποσαφηνιστούν κατά το επίσημο ντεμπούτο των δύο μοντέλων στις 3 Σεπτεμβρίου.

The post Στις 3 Σεπτεμβρίου το νέο, Jeep Wagoneer. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σύλληψη ανηλίκων στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών

cars

Δυσαρέσκεια από πελάτες της Mercedes στην Ελλάδα: Μεγάλες καθυστερήσεις στα ανταλλακτικά

cars

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η πληρωμή σε δικαιούχους επιδομάτων

cars

Νέο Volkswagen Golf GTD. Αθλητής μεγάλων αποστάσεων…

cars

Η McLaren “ψάχνει” ένα πιο πρακτικό μοντέλο!

cars

Έδωσε 4.500 ευρώ για μεταμόσχευση φρυδιών – Ξύρισε το κεφάλι της για να πάρει τρίχες

cars

Honda Rebel. Παρουσιάστηκε

cars

Εκμέκ με βάση από τσουρέκι

cars

Πότε ρίχνουν αυλαία οι «Ράδιο Αρβύλα»

Bury