CARSNEWS
AUTONEWS

Συγγνώμη από την Τζούλια Ρόμπερτς ζήτησε ο αδερφός της Έρικ μετά από έξι χρόνια – «Τα ναρκωτικά με επηρέασαν»

Ο ηθοποιός Έρικ Ρόμπερτς μετά από έξι χρόνια ζήτησε τελικά συγγνώμη από την αδερφή του Τζούλια Ρόμπερτς, υποστηρίζοντας ότι ο εθισμός στα ναρκωτικά τον οδήγησε να καταστρέψει τις σχέσεις με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, το 2018 ο 68χρονος αστέρας του Χόλιγουντ μιλώντας στο Vanity Fair υποστήριξε για την μικρότερη αδερφή του που είναι 56 ετών, ότι «αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχαν η Τζούλια Ρόμπερτς και η Έμμα Ρόμπερτς ως διασημότητες, ως ηθοποιοί, και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό».

Η φράση του έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο, με τον ίδιο να υποστηρίζει σε άλλες συνεντεύξεις ότι τουλάχιστον από το 2000 ήταν αποξενωμένος από την οικογένεια του, με τη δόξα και τα λεφτά να παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Έρικ Ρόμπερτς, μεγάλος αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, ο ηθοποιός ζήτησε τελικά συγγνώμη από τη μικρή αδερφή του, μέσα από το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Runaway Train: Or the Story of My Life So Far».

«Ελπίζω ότι η Τζούλια να δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ένα ανόητο πράγμα που είπα», έγραψε ο 68χρονος, προσθέτοντας ότι ο εθισμός στα ναρκωτικά και το αλκοόλ άλλαξαν τον χαρακτήρα του.

«Δεν θα με εξέπληττε αν τα μέλη της οικογένειάς μου υπέφεραν από PTSD, καθώς τότε ήταν επικίνδυνο να είναι κοντά μου. Η Λίζα και η Τζούλια χρειάζονταν αγάπη και προστασία – αντ’ αυτού πήραν φόβο και αβεβαιότητα», σημείωσε στη συνέχεια.

Related Articles

Honda CRF300L &CRF300 RALLY. Με αλλαγές για το 2021

cars

ΠΑΣΟΚ: «Παρών» στο πλευρό του Δούκα ο Χριστοδουλάκης, την Κυριακή ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Γερουλάνος

Bury

Έφηβοι τρομοκράτες συνελήφθησαν στην Γερμανία – Φέρεται πως ετοίμαζαν επίθεση με την ISIS

cars

Η McLaren παρουσιάζει την υβριδική, carbon αρχιτεκτονική της.

cars

Σοκολατένιο cheesecake αρωματισμένο με πορτοκάλι

Δικαστική διαμάχη FCA – Mahindra

cars

Συναγερμός για διαρροή άγνωστης χημικής ουσίας από επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

wp_update-GSkibItV

Nissan. Μας δείχνει το μέλλον

cars

Η κόκκινη παραλία με τους πιο απρόσμενους λουόμενους

cars