CARSNEWS
AUTONEWS

Συνεχίζει σε διπλό ταμπλό και τη νέα σεζόν ο Τάσος Ιορδανίδης; – Το μέλλον του στη «Γη της ελιάς» και «Μπαμπά

Τα επαγγελματικά του βήματα για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής (07/06).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ, θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, και τη νέα σεζόν, στην σειρά του Mega «η γη της ελιάς» ενώ δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής του στην ΕΡΤ, «Μπαμπά -δες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ήταν πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα αλλά, επειδή ήταν πράγματα που μου άρεσαν πολύ όλα, με ό,τι κι αν καταπιάστηκα το χαιρόμουν. Η κούραση, εντάξει… Στο πρακτικό επίπεδο βοήθησε πάρα πολύ το σπίτι, η Θάλεια και οι άνθρωποι μας. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που είχαμε και τα πήγαινε-έλα με τη “Γη της ελιάς” αλλά εντάξει, βρέθηκε ο τρόπος να συνδυαστούν όλα. Το σίριαλ συνεχίζεται και θα είμαι και γω τον τέταρτο χρόνο».

«Αυτή η συνθήκη, όμως, θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δηλαδή και οι Μπαμπα-δες θα συνεχιστούν» σχολίασε τότε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Τάσο Ιορδανίδη να απαντά πως «δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Όχι, δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Εγώ τους «Μπαμπά-δες» τους αγαπάω, είναι κομμάτι της ψυχής μου. Νομίζω ότι στην εκπομπή έχουμε την πολυτέλειεα, επειδή είμαστε σε αυτό το μετερίζι και σε αυτή τη γειτονιά, να μπορούμε να είμαστε κάπως πιο διακριτικοί. Να μη μας επιβάλλεται δηλαδή να κάνουμε μια συγκεκριμένη ερώτηση γιατί η απάντηση μπορεί να πουλήσει ή οτιδήποτε άλλο».

Related Articles

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Μόνο 1 στους 6 έχει υποβάλει δήλωση – Ποιοι έχουν προθεσμία ως τις 2 Ιουλίου και ποιοι έως τις 26 Ιουλίου

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 16/6/2024

Bury

Η Bentley Bentayga Speed συνεχίζει να είναι το ταχύτερο SUV στον κόσμο!

cars

Το νέο VW Passat πήρε το πράσινο φως για το 2023!

cars

Πάνω από τις 1.500 μονάδες στο άνοιγμα του χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Ράλι Στερεάς Ελλάδας: Με επίκεντρο την Θήβα και μερικά από τα πλέον επιτυχημένα πληρώματα των τελευταίων ετών

cars

Μπένι Γκαντς: Η πρόταση για εκεχειρία δεν συνάδει με αυτά που συμφωνήσαμε, έχει σημαντικά κενά

cars

Κατάσχεσαν 2,7 τόνους κοκαΐνης στην Ονδούρα – Βρέθηκαν σε δύο πλεούμενα στη θάλασσα και στην παραλία

Bury

Jeep. Με ενεργή περιβαλλοντική συνείδηση

cars