CARSNEWS
AUTONEWS

Τέλη κυκλοφορίας: Έτσι θα τα πληρώσεις σε δόσεις χωρίς πιστωτική

Ενοίκιο, λογαριασμός ρεύματος, καινούργια παπούτσια για τον μικρό, σέρβις αυτοκινήτου κ.ο.κ. Κάθε μήνας έχει τα δικά του έξοδα με αποτέλεσμα όχι μόνο “κάτι” να αμεληθεί, αλλά και όταν το θυμηθείς να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Αυτό συνέβη με εμένα και τα τέλη κυκλοφορίας, που όλο τα άφηνα για αργότερα μέχρι που έφτασε η στιγμή είτε να τα εξοφλήσω, είτε να φάω πρόστιμο!

Έλα όμως που ο Φεβρουάριος έχει και μία έξτρα “υποχρέωση” που δε με παίρνει να αμελήσω, διότι αν δεν πάρω και φέτος δώρο στη σύζυγο για τη γιορτή των ερωτευμένων δε με βλέπω καλά.

Έχω λοιπόν δύο επιλογές ή θα τα εξοφλήσω και θα διακινδυνεύσω το τομάρι μου ή θα δείξω και έμπρακτα την αγάπη μου και θα πληρώσω πρόστιμο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

Ευτυχώς, όμως, δε χρειάζεται να επιλέξω τελικά, καθώς υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μας σκέφτεται και εμάς και κατανοώντας την καθημερινότητα στην οποία ζούμε μας επιτρέπει να εξοφλήσουμε τα τέλη κυκλοφορίας τώρα, αλλά να τα πληρώσουμε αργότερα σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο ακόμα και 0%!

Ο λόγος για την Hellas Direct και την υπηρεσία wallet+!

Πρόκειται για μία υπηρεσία πλήρως εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία του BNPL (αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα) η οποία απορρέει από την ανάγκη όλων μας να αγοράζουμε αγαθά και υπηρεσίες που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα οικονομικά, αλλά θα μπορέσουμε να τα εξοφλήσουμε μετέπειτα.

Το ίδιο ισχύει και για τα τέλη κυκλοφορίας, αφού το wallet+ μου επιτρέπει να τα εξοφλήσω πριν λήξει η προθεσμία στις 29 Φεβρουαρίου και να τα πληρώσω αργότερα σε δόσεις.

Πιο συγκεκριμένα αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή είναι από €20 έως €500 μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) με επιτόκιο 0% και εξόφληση σε 4 ή 6 δόσεις. Για τέλη από €501 έως €2000 παρέχεται δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και επιτόκιο ανάλογα την τράπεζα που θα επιλέξει. 

Οδήγηση αυτοκινήτου

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Μπαίνεις στη σελίδα του wallet+ συμπληρώνεις μερικά στοιχεία του οχήματος σου, το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και βλέπεις το ακριβές ποσό των τελών κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσεις. Στη συνέχεια διαλέγεις την τράπεζα από την οποία θα χρηματοδοτηθείς και υποβάλεις την αίτηση σου.

Μετά την έγκριση και την υπογραφή της σύμβασης, η Hellas Direct εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σου άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ με τίποτα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι εξοφλήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, αν θες μπορείς να κατεβάσεις το σήμα σου και, με το κεφάλι σου ήσυχο πια, να αποπληρώσεις το ποσό σε δόσεις.

Το wallet+ δεν χρησιμεύει μόνο για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, αλλά γενικά σε ό,τι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητο σου. Χρειάζεται σέρβις; Γίνεται. Μήπως είναι ώρα να αλλάξεις λάστιχα; Πάλι γίνεται. Έχεις να φτιάξεις κάποια βλάβη ή εξωτερική ζημιά; Κι εδώ το wallet+ σου λύνει τα χέρια! Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι στη στιγμή.

Έτσι, και ο Φεβρουάριος θα μπορέσει να κυλήσει ομαλά με όλους στην οικογένεια ευχαριστημένους. Τώρα το μόνο ζόρι που έχω είναι να βρω κάτι που θα εντυπωσιάσει τη σύζυγο… Ιδέες κανείς;

Related Articles

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με… καρδούλες απάντησε ο Γιαννακόπουλος στα υβριστικά συνθήματα

cars

Το μικροσκοπικό νησί με το εκκλησάκι στην Κω

cars

Jeep Magneto. Αποκαλύπτεται

cars

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη – «Καρφώθηκε» με ΙΧ σε φανάρι και σκοτώθηκε

cars

Kymco Scooters. Λύσεις στις μετακινήσεις

cars

Το 2022 η νέα Ford Mustang!

cars

Το Ford Ranger Prorunner της APG είναι ένα… διαφορετικό Raptor.

cars

Opel Experimental – Η επόμενη ημέρα της μάρκας κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Μονάχου

cars

Κλείνει ο κύκλος της Ferrari GTC4Lusso…

cars