CARSNEWS
MOTONEWS

Τα 20 χρόνια Multistrada γιορτάζει φέτος η Ducati!

Τα 20 χρόνια Multistrada γιορτάζει φέτος η Ducati!
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/08/2023

Το μοντέλο που άλλαξε την ιστορία της Ducati και έφερε πολλές τεχνολογικές καινοτομίες κλείνει φέτος τα 20 χρόνια. Εσείς ποια έκδοση Multistrada προτιμάτε;

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

DUCATI: Αμέτρητα δώρα σε όλους! http://www.mototriti.gr/

Multistrada γεννήθηκε το 2003, με σκοπό να προσφέρει ένα μοντέλο που θα ήταν σπορ αλλά και πολύπλευρο, επιτρέποντας στους αναβάτες του να αντιμετωπίσουν κάθε είδους τερέν. Η πρώτη έκδοση ήταν η Multistrada 1000 DS, το πρώτο μοντέλο μιας οικογένειας που πέρασε 4 γενιές, μέχρι τα τωρινά μοντέλα, βασισμένα στους κινητήρες V2 και V4 Granturismo.

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές και τεχνικές καινοτομίες, με μια από τις πιο σημαντικές να είναι τα διαφορετικά riding modes. Eίναι κάτι που βρίσκουμε πλέον στις περισσότερες μεσαίες και μεγάλες μοτοσυκλέτες, αλλά η Ducati ήταν πρωτοπόρα, εισάγοντάς τα riding modes στο μοντέλο του 2010.

http://www.mototriti.gr/

Από την άλλη, η Multistrada V4, το τεχνολογικό απαύγασμα της ιταλικής εταιρείας βγήκε στις αγορές το 2020 και ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο που είχε εμπρός και πίσω ραντάρ. Αυτό με τη σειρά του έκανε δυνατή την υιοθέτηση τεχνολογιών όπως το Adaptive Cruise Control και το Blind Spot Detection.

http://www.mototriti.gr/

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για να γιορτάσει τώρα τα 20 χρόνια του μοντέλου που άλλαξε την ιστορία της, η Ducati έχει στήσει μια προσωρινή έκθεση με τίτλο “Multistrada 20th – Twenty Years of Evolutionary Exploration” μέσα στο μουσείο της.

http://www.mototriti.gr/

Σε αυτήν, οι οπαδοί του Multistrada μπορούν να θαυμάσουν δίπλα δίπλα τα 2 “άκρα του φάσματος”, δηλαδή την πρώτη Multistrada 1000 DS και την Multistrada V4 Rally, οπτικοποιώντας έτσι τις αλλαγές και την τεχνολογική πορεία 20 ετών!

http://www.mototriti.gr/

Η εμπειρία αυτή θα γίνεται εντονότερη μέσω ενός μικρού ντοκιμαντέρ που αναλύει την πορεία του μοντέλου και τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίζει, από την εισαγωγή του μέχρι σήμερα.

Όσο για το μέλλον, η Ducati δηλώνει ότι το Multistrada θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Ducati World Premiere του 2024, οπότε αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • DUCATI |

Related Articles

Best Moto by LS2 – Voge DS 525X: Η πιο Value for Money A2 μοτοσυκλέτα

cars

Συγκριτικό μεσαίων Adventure – Honda Transalp 750 / KTM 790 Adventure / Suzuki V-Strom 800DE / Yamaha Tenere 700 World Raid

cars

Το «πειραγμένο» Kawasaki που φτιάχτηκε αποκλειστικά για δίτροχες συγκινήσεις

cars

Η ισχυρότερη και ταχύτερη Aprilia παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ

cars

Suzuki V-Strom 650: Νέα έκδοση «Explorer» με επιπλέον εξοπλισμό

cars

Moto2, Triumph, βιώσιμα καύσιμα και το μέλλον της κινητικότητας

cars

H δίτροχη παραδοξότητα του 1970

cars

SYM SYMPHONY SR 125i ABS – Απόκτησε το με 0% προκαταβολή και 24 δόσεις

cars

Έρχεται την 1η Αυγούστου μοντέλο Yamaha MT-10 SP από τη Lego

cars