CARSNEWS
AUTONEWS

Τελικός Conference League: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Νέα Ιωνία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία αύριο, Τετάρτη (29/05) ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Μάλιστα ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με έγγραφό του, είχε κάνει γνωστή την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία την ημέρα του τελικού ενώ σήμερα (28/5) ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμος Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται «με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα UEFA Europa Conference League στο γήπεδο AEK ARENA και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών της περιοχής, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29/5/2024».

Επιπλέον, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημέρωσε ότι, «με απόφαση του κ. Δημάρχου, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα λειτουργήσουν από τις 07:00 το πρωί έως τις 13:00 λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των έκτακτων μέτρων που θα ισχύσουν την ημέρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη 29/05/2024».

Related Articles

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με… καρδούλες απάντησε ο Γιαννακόπουλος στα υβριστικά συνθήματα

cars

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Έρχεται ως η ισχυρότερη έκδοση!

cars

Η Mercedes θα κατασκευάσει το δικό της δίκτυο φόρτισης!

cars

Ξέσπασμα Πολάκη κατά Τσίπρα με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca: Πίστευε ότι υπάρχει «καθαρή επιστήμη»

cars

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα – «Η Κυριακούλα είναι στον μήνα του μέλιτος» έλεγε ο πατέρας της

cars

Το δίλημμα του Μπάιντεν: «Ακλόνητη» υποστήριξη προς το Ισραήλ, αλλά και πάση θυσία αποφυγή μιας σύρραξης με το Ιράν

cars

Νέο Toyota Mirai. Η δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητού μοντέλου

cars

Στον Κορινό Πιερίας με Toyota Corolla Hybrid. Στο καταφύγιο της Ελληνικής Προσφυγιάς!

cars

Νέο Audi SQ5 TDI. Δυναμικό από κάθε άποψη

cars