CARSNEWS
AUTONEWS

Τελικός Conference League: Πώς θα φτάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην OPAP Arena – «Αγκάθι» οι επιστροφές εισιτηρίων

Η μεταφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League αποτέλεσε τον βασικό προβληματισμό στη σύσκεψη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των εμπλεκόμενων, ενώ ακολούθησε αυτοψία στον σταθμό του Ηλεκτρικού αλλά και σε χώρους πρόσφορους για την προσυγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού για τη μεταοφρά τους συνοδεία αστυνομικών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύσκεψη που ολοκληρώθηκε νωρίτερα φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή του Ηλεκτρικού με αφετηρία το «Γ. Καραϊσκάκης» και τελικό προορισμό τους σταθμούς «Πευκάκια» και «Περισσός», απ’ όπου οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραλάβουν τους οπαδούς και θα τους μεταφέρουν συνοδεία με πεζή πορεία μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την αφετηρία κιόλας, δεν θα επιτρέπεται να μπει κανείς στα βαγόνια χωρίς εισιτήριο και όλοι θα ελέγχονται από την Αστυνομία. Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους γύρω δρόμους θα υπάρχουν πεζές και εποχούμενες περιπολίες απ’ όπου θα περάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ώστε να αποτραπεί τυχόν συνάντησή τους με οπαδούς της ΑΕΚ.

Στην περιφρούρηση του χώρου γύρω από το γήπεδο θα συμμετάσχουν κλιμάκια από υπηρεσίες όπως η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια, λόγω των απειλών για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ ήδη γίνεται συλλογή πληροφοριών και μέσω της Europol.

Αναμένεται οι δυνάμεις που συνολικά θα εμπλακούν να θυμίζουν τα μέτρα της 17ης Νοεμβρίου. Τουλάχιστον 48 ώρες πριν το τελικό γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει δημιουργηθεί ένα «Πλέγμα ασφαλείας» .

Σημαντικό «αγκάθι» για τις Αρχές αποτελεί η επιστροφή πολλών εισιτηρίων από τους Ιταλούς στην UEFA που θα δοθούν – όπως όλα δείχνουν- στον Ολυμπιακό. Έτσι οι Ιταλοί που θα έρθουν για τον τελικό υπολογίζονται περίπου στις 3.000 – 4.000 την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να υπερβούν τις 10.000 και να φτάσουν ίσως και τις 15.000.

Related Articles

Η GM σκοπεύει να γίνει αμιγώς ηλεκτρική μέχρι το 2035.

cars

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεχόμουν bullying, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

cars

Η Porsche κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου πανάλαφρου sports car!

cars

Jeep Avenger – Παραμένει γνήσιο Jeep εκτός δρόμου

cars

Ηonda CR-V Hybrid. Με νέα τιμή από 39990 Ευρώ

cars

Η Citroen θα συνεχίζει να εστιάζει στην άνεση, το design και την απλοποίηση!

cars

Ford Puma & Kuga. Με τεχνολογία που αποτρέπει την κλοπή του οχήματος 

cars

Ράλλυ Ακρόπολις: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η κορυφαία «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς»

cars

Λήγει στις 29 Φεβρουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

cars