CARSNEWS
AUTONEWS

Την άνοιξη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κοσμοπολίτικη Κόμο

Αποτελεί το ησυχαστήριο του Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και άλλων διάσημων προσωπικοτήτων που στο μαγευτικό αυτό μέρος της Ιταλίας, βρήκαν τον δικό τους προσωπικό παράδεισο. Ο λόγος για τη λίμνη Κόμο, η οποία την άνοιξη είναι στα καλύτερά της.

Το φυσικό κάλλος, η ρομαντική ατμόσφαιρα και οι γαλήνιες βόλτες στην περιοχή είναι μερικοί μόνο λόγοι για να οργανώσει κανείς το επόμενό του ταξίδι. Η λίμνη δημιουργήθηκε όταν οι παγετώνες έσκαψαν το πέτρωμα και χωρίστηκαν πηγαίνοντας ο ένας ανατολικά και ο άλλος δυτικά δίνοντας το σημερινό σχήμα της και την απαράμιλλη ομορφιά.

Λίμνη Κόμο

Η κοσμοπολίτικη Κόμο αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό στην Λομβαρδία, στη βόρεια Ιταλία. Αποτελεί αγαπημένο καταφύγιο των διασήμων, ενώ αν ανατρέξει κανείς πίσω στη μακραίωνη ιστορία της, θα διαπιστώσει πως ανέκαθεν ήταν ένας αριστοκρατικός προορισμός, καθώς στη ρωμαϊκή εποχή, εκεί είχαν χτίσει τις παραθεριστικές τους κατοικίες οι Ρωμαίοι αξιωματούχοι.

Λίμνη Κόμο

Γύρω από την Κόμο θα δει κανείς πράσινους λόφους και βουνά, ενώ μπορεί να ακολουθήσει διάφορα μονοπάτια για πεζοπορία που θα τον φέρουν πιο κοντά με την φυσική ομορφιά της περιοχής. Εκτός βέβαια από το φυσικό κάλλος της λίμνης, τα βλέμματα τραβούν και οι πολυτελείς και αριστοκρατικές βίλες που είναι χτισμένες στην όχθη της λίμνης. Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από το Μιλάνο ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την κουκλίστικη και φημισμένη αυτή περιοχή της Ιταλίας για μια ρομαντική απόδραση.

Λίμνη Κόμο

Η πόλη Κόμο αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για το ταξίδι σας ώστε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή και τα όμορφα διάσπαρτα χωριά της. Ωστόσο η οδήγηση περιμετρικά της λίμνης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω των στροφών και της στενότητας του δρόμου.

Λίμνη Κόμο

Σε όλη την διαδρομή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική θέα και τα χωριά που είναι μέσα στο πράσινο. Η παρουσία της λίμνης έχει κάνει το κλίμα της περιοχής πιο ήπιο και έτσι θα συναντήσετε μεσογειακή βλάστηση.

Λίμνη Κόμο

Το «στολίδι» της λίμνης θεωρείται το Bellagio με τα στενά σοκάκια και τα προσεγμένα σπίτια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια προσφέροντας μια θέα που κόβει την ανάσα.

Related Articles

Η Porsche αύξησε το μερίδιο της στη Rimac στο 15,5%.

cars

Το νέο Subaru BRZ μας δείχνει το πρόσωπο του.

cars

Τροχαίο στη Βούλα: Τον οδηγό μοτοσικλέτας που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 72χρονη αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

cars

Nissan e-4ORCE – H νέα εποχή της τετρακίνησης

cars

Το νέο Opel Astra έρχεται με “φρέσκο” design και υβριδική, OPC έκδοση!

cars

Φονική φωτιά σε σπίτι στο Οχάιο – Οι φερόμενοι εμπρηστές πιάστηκαν σε βίντεο να διαφεύγουν από το σημείο

cars

Aston Martin DBX by Q. Ανθρακονήματα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

cars

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή – Επιχείρηση του Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου, ενώ οι βομβαρδισμοί στη Γάζας συνεχίζονται

Bury

Hyundai Motorsport. Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό αγωνιστικό της αυτοκίνητο

cars