CARSNEWS
AUTONEWS

Η απάντηση του Ψινάκη στη Λιόλιου: «Δεν λέω ποτέ ψέματα – Κι εγώ αν ήμουν μάνατζερ της αυτό θα της έλεγα να γράψει»

Αντιδράσεις προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες με αφορμή όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα MeToo στο live του «J2US», το βράδυ του Σαββάτου (27/4).

Όπως διευκρίνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, «Happy Day», o Alpha δεν γνώριζε πως ο Ηλίας Ψινάκης θα έκανε αναφορά στη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα ΜeΤoo.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να επισημάνει στον τραγουδιστή ότι, πριν τον γνωρίσει στο σόου, δεν τον συμπαθούσε λόγω της συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη. «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #Metoo! Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου, είμαι φαν σας», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη δήλωση, ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως «είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο “X-Factor” που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μία εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον “βιαστή”. Το #Metoo είναι πολύ σωστό, αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια». 

Η απάντηση της Κατερίνας Λιόλιου στον Ηλία Ψινάκη

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε στον Hλία Ψινάκη μέσα από το προφίλ της στο Instagram. O Ηλίας Ψινάκης δήλωσε στο live του «J2US» πως είχε συνεννοηθεί με την τραγουδίστρια για να κατεβάσει το ρούχο της στο «X-Factor». Ωστόσο, η Κατερίνα Λιόλιου ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε καμία συνεννόηση μεταξύ αυτής και του Ηλία Ψινάκη για το επίμαχο περιστατικό. Παράλληλα, σημείωσε ότι επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του.

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής “J2US” επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια, αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και τη συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντάς με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

Η απάντηση του Ηλία Ψινάκη στην Κατερίνα Λιόλιου

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο και έδωσε τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Λιόλιου σημειώνοντας: «Και εγώ αν ήμουν μάνατζέρ της, αυτό θα της έλεγα να γράψει. Εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα. Για μένα έχει κλείσει το ζήτημα».

H απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη

Στον Ηλία Ψινάκη απάντησε με ανάρτησή της στα social media, η Μαίρη Συνατσάκη, τονίζοντας πως αν ο σκοπός της ήταν να πουλήσει ρούχα, τότε θα έμενε σιωπηλή.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ. Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη. Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή» σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη στο προφίλ της στο Instagram.

Related Articles

Αυτόνομη οδήγηση μέχρι να παγώσει η κόλαση!

cars

Honda Rebel. Παρουσιάστηκε

cars

Στο Τόκιο τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό μοντέλο της Mazda.

cars

Πεκίνο-Σαγκάη με μία φόρτιση; Mercedes Vision EQXX.

cars

Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο στο οποίο φοίτησε και το… κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους καθηγητές του

Bury

Τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

cars

Σαν σήμερα 22 Μαρτίου: Πριν 4 χρόνια ανακοινώθηκε το lockdown λόγω Κορονοϊού

cars

Με τεχνολογία F1 ο διάδοχος της Porsche 918 Spyder;

cars

Υπό άκρα μυστικότητα οι ΗΠΑ έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία

cars