CARSNEWS
AUTONEWS

Το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη

Ενώπιον των δικαστικών αρχών βρίσκεται ο 45χρονος βασικός ύποπτος πλέον για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη. Ο 45χρονος δίνει τη δική του εκδοχή, ενώ φαίνεται πως συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. Η απολογία του ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 και αναμενόταν η ανακοίνωση για την προφυλάκισή του ή μη. Ο ίδιος πάντως είχε αρχικά ισχυριστεί ότι τη μέρα του θανάτου του Γερμανού βρισκόταν για ψάρεμα.

Σύμφωνα με το MEGA, το βίντεο που φαίνεται πως «καίει» τον δράστη, έχει τραβηχτεί στις 6 Απριλίου, Σάββατο, ώρα 20:46. Ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος, φορά κουκούλα και γάντια.

Από την κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του Γερμανού φαίνεται ένας άνδρας που ανεβαίνει, χτυπά την πόρτα, εκείνη ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει στο σπίτι. Η φυσιογνωμία του δεν είναι ευδιάκριτη γιατί ο άνδρας έχει πάρει προστατευτικά μέτρα. Φορά γάντια, το πρόσωπό του είναι καλυμμένο. Έχει μια τσάντα περασμένη χιαστί στον κορμό του, χτυπά, κάτι λέει και ο Γερμανός ανοίγει γιατί το πρόσωπο πιθανώς είναι οικείο.

Ο δράστης έμεινε μέσα στο διαμέρισμα για 27 λεπτά. Βγήκε από το διαμέρισμα στις 21:13. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική αυτός περίπου είναι ο χρόνος που έχασε τη ζωή του ο 65χρονος Γερμανός.

Ο 65χρονος Γερμανός ετάφη ως άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, καθώς ήταν καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο. Οι πληροφορίες από φίλους του Γερμανού ήταν πως είχε στην κατοχή του 100.000 ευρώ από σπίτι που είχε πωλήσει στη Γερμανία. Είχε δώσει κάποια χρήματα σε φίλο του στη Γερμανία, όμως το μεγαλύτερο ποσό ήταν στην κατοχή του και σκεφτόταν να τα κληροδοτήσει σε άνθρωπο από την Κρήτη.

Τα χρήματα αυτά δεν βρέθηκαν από τους αστυνομικούς. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο 45χρονος που αρνείται την κατηγορία, την επομένη της δολοφονίας αιτήθηκε έκδοση διαβατηρίου.

Related Articles

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συστήνει στους θαυμαστές της τον αδελφό και τη μητέρα της

Bury

McLaren 620R. Η ισχυρότερη“Sports Series” για όποιον προλάβει!

cars

Lamborghini Urus: Έφτασε ήδη το πρώτο ορόσημο των 15.000 αυτοκινήτων!

cars

Η Lamborghini Miura SV είναι εκθαμβωτική ακόμα και στα πρώτα “-ήντα”.

cars

Απομονωμένος και φρουρούμενος στο «Τζάνειο» ο δολοφόνος της Κυριακής – Γιατί δεν επέστρεψε στον Κορυδαλλό

Bury

Νέο Audi Α3 Sportback. Διαθέσιμο από 22430 Ευρώ

cars

Νέα Mercedes-Benz C-Class. Πολυτέλεια και τεχνολογία σε αρμονία…

cars

Η Audi θυμάται το TT και λανσάρει μία νέα έκδοση.

cars

Η Speedtail με 402 km/h είναι η ταχύτερη McLaren στην ιστορία!

cars