CARSNEWS
AUTONEWS

Το Chevrolet Suburban απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame!

Ένα όνομα. Ένας ακούραστος επαγγελματίας που έχει παίξει σε περισσότερες από 1.750 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το 1952. Μπορεί να μην έχει κερδίσει κάποιο Oscar ή Emmy αλλά έχει εμφανιστεί σε 30 βραβευμένες ταινίες. Το ρεπερτόριο του είναι μεγάλο καθώς έχει παίξει τον ήρωα, τον ανταγωνιστή, τον οικογενειάρχη και το όργανο του νόμου μεταξύ άλλων. Ο λόγος για το Chevrolet Suburban που έγινε το πρώτο αυτοκίνητο με το δικό του αστέρια στο Hollywood Walk of Fame καθώς η βιομηχανία του θεάματος αναγνώρισε την αξία του και την συνεισφορά του.

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο σαν το Chevrolet Suburban σε αυτή τη βιομηχανία για δύο λόγους: Πρώτον, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα οχήματα, ικανό να “κουμπώσει” με οποιονδήποτε τύπο χαρακτήρα. Δεύτερον, προσθέτει άμεσα επιπλέον βαρύτητα σε μία σκηνή. Όταν εμφανίζεται στην οθόνη ένα κομβόι μαύρων Suburbans, ξέρεις ότι αυτή δεν είναι η ώρα να σηκωθείς για να φέρεις ποπ-κορν.

Δήλωσε ο Dennis McCarthy, υπεύθυνος οχημάτων στο Hollywood. Και μην νομίζεις ότι το Suburban είναι το μοναδικό μοντέλο-σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης με το σήμα της Chevrolet στη γρίλια. Υπάρχει και το Tahoe που από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το 1995, έχει εμφανιστεί σε τουλάχιστον μία ταινία ή τηλεοπτική σειρά ετησίως!

Related Articles

Lamborghini Urus: Έφτασε ήδη το πρώτο ορόσημο των 15.000 αυτοκινήτων!

cars

Chevrolet Corvette E-Ray – Δεν την χάλασε καθόλου ο εξηλεκτρισμός!

cars

Abarth. Ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ευρώπη

cars

Η BMW φέρνει την Bundesliga στο αυτοκίνητο

cars

Η Cadillac Lyric αναπαριστά την αρχή μίας νέας εποχής!

cars

Πωλήσεις αυτοκινήτων: Η αύξηση ξεπέρασε το 30% τον Σεπτέμβρη

cars

Skoda Enyaq iV. Πρώτη εμφάνιση στο Tour de France

cars

Πόσο… παππούς επιτρέπεται να είσαι πίσω από το τιμόνι; – Τα θέματα ασφάλειας και το ηλικιακό όριο

cars

Ηράκλειο: 52χρονη έκανε το όνειρο της πραγματικότητα – Πέρασε στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης

cars