CARSNEWS
AUTONEWS

Το Land Rover Discovery Sport ανανεώθηκε «διακριτικά»

Η Land Rover παρουσίασε το «διακριτικά» ανανεωμένο Discovery Sport, με περιορισμένες αλλαγές εξωτερικής εμφάνισης και αναβαθμισμένο εσωτερικό, που διαθέτει στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων, νέο επιλογέα ταχυτήτων και νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, αλλά και μία νέα «αιωρούμενη» κυρτή γυάλινη οθόνη αφής Pivi Pro 14” με διαισθητικά χειριστήρια. Η καμπίνα διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και σύγχρονη τεχνολογία διασφάλισης της ποιότητας αέρα.

Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πολυμέσων και γενικότερα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά και η συνδεσιμότητα του μοντέλου.

Το ανανεωμένο μοντέλο διατίθεται με plug-in υβριδικές και ήπια υβριδικές εκδόσεις με την P300e (plug-in hybrid) να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 61 χιλιομέτρων και εκπομπές CO2 33γρ/χλμ στον τυποποιημένο κύκλο δοκιμών.

Η εταιρία υπόσχεται ότι, πάνω από το 90% των μέσων καθημερινών διαδρομών γίνεται σε λειτουργία EV με μπαταρία επόμενης γενιάς που προσφέρει βελτιωμένη αναμενόμενη ηλεκτρική αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως και 47 χλμ. Η τεχνολογία ταχείας φόρτισης DC μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία των 14.9kWh του plug-in υβριδικού P300e από 0 στο 80% σε 30 λεπτά. Την γκάμα συμπληρώνουν ήπιες υβριδικές εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Τέλος, το ανανεωμένο Discovery Sport (με έως και 7 θέσεις επιβατών) προσφέρει μια από τις πιο ολοκληρωμένες σουίτες τεχνολογιών κάμερας στην κατηγορία του, με Clear Sight Ground ViewTM και Rear View, καθώς και κάμερες 3D Surround για μεγάλες δυνατότητες χειρισμού.

TAGS

Related Articles

Continental UltraContact. Nέο θερινό ελαστικό

cars

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Νέο Audi Q7. Πλήρως εκσυγχρονισμένο

cars

Ford Bronco Sport. Φέρνει το off-road σε μία κατηγορία όπου λείπει χαρακτηριστικά!

cars

Στις 17 Μαρτίου το νέο Hyundai Elantra.

cars

Ντακάρ. Συνεχίζει να συγκινεί ο μύθος

cars

Διονυσιακό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2023: Οι Απόκριες των κλασικών αυτοκινήτων

cars

«Μπλόκο» της ΕΕ στον Πάμπλο Εσκομπάρ – Απαγορεύτηκε σε εταιρεία να χρησιμοποιήσει το όνομά του

cars

Aston Martin και Airbus συνεργάζονται για ένα ειδικό ACH130.

cars