CARSNEWS
AUTONEWS

Το VW Transporter φόρεσε τα αθλητικά του και έγινε “Sportline”.

Αν αναρωτήθηκες ποτέ ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της αισθητικής και μηχανικής αναβάθμισης ενός Volkswagen Transporter T6.1, η απάντηση έρχεται από την Αγγλία και ονομάζεται “Sportline”. Δεν είμαστε σίγουροι για το αν και κατά πόσο το συγκεκριμένο πακέτο υποβαθμίζει τις δυνατότητες του standard Transporter, αλλά η Sportline έκδοση σίγουρα του χαρίζει έναν πιο σπορ χαρακτήρα χάρη στις επεμβάσεις που έχουν γίνει κατά κύριο λόγο στην εμφάνιση και δευτερευόντως, στα μηχανικά του αυτοκινήτου.

Κατ’ αρχάς, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο bodykit που αντλεί έμπνευση από τα Golf GTI και Golf R. Ένα bodykit που αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα, φαρδύτερα μαρσπιέ, νέο πίσω προφυλακτήρα και μία αεροτομή στο τελείωμα της τεράστιας οροφής. Υπάρχουν επίσης και οι ευπρόσδεκτες κόκκινες λεπτομέρειες που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης όπως και οι 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος που γεμίζουν τους θόλους επωφελούμενες και από το χαμήλωμα του αμαξώματος κατά 3 εκατοστά.

Οι επεμβάσεις συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου η γερμανική εταιρία εξοπλίζεται το Transporter T6.1 Sportline με Nappa δέρμα και suede ενώ ο πληρέστατος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, DAB ραδιόφωνο, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμό και το Discover Media Navigation σύστημα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Volkswagen λάνσαρε ταυτόχρονα και μία ακόμα πιο αναβαθμισμένη έκδοση ονόματι “Black Edition” που διαθέτει επιπλέον νέες ζάντες ελαφρού κράματος, ανάρτηση της Eibach, διάφορα διακοσμητικά και φιμέ παράθυρα.

The post Το VW Transporter φόρεσε τα αθλητικά του και έγινε “Sportline”. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

SYM NH-T 200. Νέα ενδιαφέρουσα πρόταση

cars

Στις κάλπες σήμερα -έως τις 19:00- οι Μηχανικοί για τις εκλογές του ΤΕΕ

Bury

Διπλή απόβαση σε παραλίες και τουριστικούς προορισμούς από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Bury

Α. Κόστα: Ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα είμαι απολύτως δεσμευμένος στην ενότητα μεταξύ των 27 κρατών-μελών

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars

Citroen E-Jumpy. Eξηλεκτρισμός και στα επαγγελματικά οχήματα

cars

Τρία διαφορετικά Audi “RS” σε μία αναμέτρηση!

cars

Πέθανε ο ηχολήπτης του ΣΚΑΪ Σταύρος Ντελέκος

wp_update-GSkibItV

Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο.

cars