CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο.

Τα pickups είναι μία από τις κατηγορίες που γνωρίζουν ανέλπιστη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα των μοντέλων που έχουν παρουσιαστεί έχει φέρει κόσμο ο οποίος αναζητά αυτού του είδους τα οχήματα είτε για την εργασία του, είτε για τις ικανότητες τους και η ζήτηση που υπάρχει έχει οδηγήσει τις εταιρίες στο λανσάρισμα αρκετών ειδικών εκδόσεων. Μία από αυτές προέρχεται από την MS-RT που εδώ και αρκετά χρόνια προετοιμάζει επαγγελματικά της Ford με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο και το ίδιο κάνει τώρα με το Ranger.

Το Ford Ranger MS-RT ήρθε για να τοποθετηθεί δίπλα και όχι κάτω από το Ranger Raptor, ως μία διαφορετική, αλλά όχι λιγότερο ικανή εναλλακτική. Ενώ το Raptor διαπρέπει εκτός δρόμου, το Ranger MS-RT σχεδιάστηκε για να αποδίδει βέλτιστα στην άσφαλτο. Βάση για την δημιουργία της αγγλικής εταιρίας είναι η έκδοση Wildtrak αλλά εξοπλίζεται επιπλέον αυτής με νέα γρίλια, φαρδύτερα φτερά, νέα μαρσπιέ και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών που βλέπεις. Το πακέτο της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνουν τα “carbon-look” καλύμματα των καθρεπτών ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 χρώματα: Frozen White, Sea Grey και Agate Black.

Στην καμπίνα παρατηρούμε νέες δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί ραφές, νέα πατάκια, νέο τιμόνι και φυσικά, το SYNC3 σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνδυάζεται με μία οθόνη 8 ιντσών. Δυστυχώς, η MS-RT δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στα μηχανικά του μικρού pickup της Ford αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο δίλιτρος turbodiesel που παράγει 213 άλογα και 500 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο δεν είναι κάτι παραπάνω από επαρκής. Σημαίνει όμως ότι τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παραμένουν στις εργοστασιακές τιμές τους.

The post Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ρούλα Κορομηλά σε Πέγκυ Ζήνα: Ένα δάκρυ έπεσε στο πάτωμα όταν σε έβλεπα να ερμηνεύεις

cars

Οι ευχές του Νίκου Ανδρουλάκη για «Καλή Σαρακοστή» μαζί με τον γιο του Μαρίνο

cars

Let’s explore: Έξι νέα ηλεκτρικά Škoda έως το 2026

cars

Χαρίτσης για Τέμπη: Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση έστησε μια τερατώδη επιχείρηση επικοινωνιακής συγκάλυψης

cars

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Η Παναγία των Παρισιών τυλίγεται στις φλόγες

cars

Μια McLaren P1 GTR αφιερωμένη στον Ayrton Senna

cars

Ελπίδες για αυξημένη εμπορική κίνηση ενόψει Πάσχα

Bury

Το Ford Bronco δεν προορίζεται για την Ευρώπη.

cars

Η Mercedes σε προσκαλεί στο εσωτερικό της νέας GLA.

cars