CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mercedes σε προσκαλεί στο εσωτερικό της νέας GLA.

Ενώ περιμένουμε από την Mercedes-Benz να αποκαλύψει την ολοκαίνουρια GLA, αυτή δημοσιεύει μικρά teasers που θα μας συντροφέψουν στο σύντομο ταξίδι μας μέχρι την 11η του Δεκεμβρίου και την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου. Αφού λοιπόν είδαμε την σιλουέτα της GLA και πήραμε μία πολύ μικρή γεύση από τις δυνατότητες του νέου μοντέλου, η γερμανική εταιρία μας προσκαλεί να καθίσουμε στο εσωτερικό του.

Εκεί που δεν υπάρχουν εκπλήξεις καθώς όποιος έχει την εντύπωση ότι η Mercedes θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή των υπόλοιπων μοντέλων της ευρύτερης οικογένειας της A-Class, πλανάται πλάνην οικτρά. Βέβαια, στόχος αυτού του teaser δεν είναι να δούμε το design της καμπίνας, αλλά να εστιάσουμε στα συστήματα ασφαλείας της νέας GLA και πιο συγκεκριμένα, στο Blind Spot Assist που προστατεύει τόσο τον οδηγό όσο και τους γύρω του, παρακολουθώντας το περιβάλλον ακόμα κι όταν το όχημα είναι σταθμευμένο. Αν λοιπόν ο οδηγός επιχειρήσει να ανοίξει την πόρτα ενώ πλησιάζει ένα άλλο όχημα ή ένα ποδήλατο (ή πατίνι που είναι και της μοδός), θα ακούσει έναν προειδοποιητικό ήχο που συνοδεύεται και από οπτικό σήμα στον καθρέφτη. Το σύστημα φυσικά δεν είναι σε επιφυλακή επ’ άπειρον αλλά απενεργοποιείται 3 λεπτά μετά το σβήσιμο του κινητήρα.

Κατά τα άλλα, όπως γνωρίζουμε από προηγούμενα “ψίχουλα” που άφησε η Mercedes-Benz για να ακολουθήσουμε, η νέα GLA θα είναι ταυτόχρονα 1,5 εκατοστό μικρότερη από το μοντέλο που αντικαθιστά αλλά και πιο ευρύχωρη από αυτό. Επίσης, το ύψος του αυτοκινήτου θα αυξηθεί κατά 10 εκατοστά ώστε να τονιστεί ο crossover χαρακτήρας. Εσύ είσαι έτοιμος για την Mercedes-Benz GLA;

Related Articles

Η Mercedes αποκαλύπτει την “MBUX Hyperscreen” της EQS.

cars

Nέο VW Golf. Πλήρως εκσυγχρονισμένο

cars

Μercedes eActros. Σημείο αναφοράς

cars

Με τη βοήθεια της Ford, το Volkswagen Amarok αρχίζει να παίρνει μορφή!

cars

Ένας πιτσιρικάς… δεξιοτέχνης της μπάλας

cars

Η νέα Chevrolet Corvette Z06 ακούγεται επική!

cars

Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60. Εξηλεκτρισμός εναντίον… oldschool.

cars

Ηonda Jazz Hybrid. Mε υψηλή τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα

cars

Η Aston Martin αποχωρεί από τους αγώνες αντοχής.

cars