CARSNEWS
AUTONEWS

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν λαμβάνω πολλά μηνύματα από άντρες στα social media»

Για τη συμμετοχή της στην επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» μίλησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για την καριέρα της, την ενασχόλησή της με το τραγούδι και τη λάθος άποψη που υπάρχει για το πρόσωπό της από τους άντρες.

«Με θεωρούσαν και λίγο επιφανειακή. Από αυτούς που δεν με έχουν παρακολουθήσει πολύ, με είχαν λίγο ελαφροίσκιωτη και λίγο τύπισσα που απλά προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή. Φέτος επειδή φάνηκε το ταλέντο μου παραπάνω, κατάλαβαν ότι δεν είμαι τυχαία, προς το χώρο. Οι του χώρου ξέρουν. Σου λέω για τον απλό κόσμο που θα με δει σε μια σειρά, σε μια εκπομπή που κάτι είπα και έχει παρεξηγηθεί και έχει αναπαραχθεί. Δεν έχουν πλήρη εικόνα οι περισσότεροι. Νομίζουν ότι απλά προσπαθώ να τραβάω την προσοχή», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν θυμάμαι, αλλά όλο και κάτι λέω και κάτι δημιουργεί. Πριν έξι χρόνια, εφτά περίπου ήταν η παγκόσμια ημέρα οργασμού και εγώ ήθελα να μιλήσω για τον οργασμό, για κάποια πράγματα που σίγουρα δεν ξέρουν οι άντρες. Επειδή δεν υπάρχει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και μαθαίνουν από τα βίντεο, αυτά που είναι για πάνω από 18 ετών. Είναι λυπητερό αυτό που αντιμετωπίζει μια κοπέλα. Αυτό που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα από την σεξουαλική της ζωή που ξεκινάει από τους άντρες που δεν ξέρουν γιατί βλέπουν πως να ικανοποιούν μια γυναίκα μέσα από αυτά τα βίντεο θα πρέπει κάποιος να μιλήσει για το τι θέλει μια γυναίκα. Κι όταν εγώ μίλησα πριν από 6-7 χρόνια, αμέσως “η Ανανία, πάλι τραβάει την προσοχή”, “θέλει να μιλήσει γι αυτό”, όχι δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή. Θέλω να με ακούσετε και κάτι να μάθετε»

Related Articles

Η ολοκαίνουρια BMW M4 αποκαλύπτεται!

cars

Στο χείλος του γκρεμού το DTM!

cars

Απευθείας ανάθεση ύψους 30.000 ευρώ από τον Χάρη Δούκα στην Μπατζελή για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

BMW X7 Dark Shadow Edition. Απολύτως σκοτεινή!

cars

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο μίνι μάρκετ στα Χανιά – «Άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς»

cars

Η νέα BMW M4 δοκιμάζεται στο όριο στην Πράσινη Κόλαση.

cars

Η Mini το κάνει όπως η Rolls-Royce με “πλευστά” καπάκια.

cars

Bugatti Bolide. Εξερευνώντας τα όρια πλατφόρμας, οδηγού και… φυσικής.

cars

Kosmocar. Δίνει τη δυνατότητα για online αγορά αυτοκινήτου

cars