CARSNEWS
NEW MODELS

Τρομακτικό ατύχημα με BMW Σειρά 1 Coupe (Video)

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο 28χρονος Καναδός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να περιστραφεί ουκ ολίγες φορές γύρo από τον εαυτό του πριν καταλήξει σε ένα δέντρο.

Το τρομακτικό ατύχημα του Καναδού καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου, αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης από την οποία υπήρξαν και παράπλευρεςαπώλειες.

Ο λόγος για το σταθμευμένο όχημα που βρέθηκε στην πορεία της BMW Σειράς 1 Coupe, η ταυτότητα της οποίας με τα βίας μπορεί να ταυτοποιηθεί, εξαιτίας των παραμορφώσεων που υπέστη μετά την… ανώμαλη προσγείωσή του στη σκληρή, πέρα από κάθε αμφιβολία, πραγματικότητα.

Κρίνοντας, πάντως, από την εικόνα του αυτοκινήτου, αποτελεί ένα μικρό θαύμα το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός βγήκε αλώβητος από ένα ατύχημα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να του στοιχήσει ακόμα και τη ζωή.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα αίτια του ατυχήματος, η υπερβολική ταχύτητα και ο αδέξιοςχειρισμός ενός αυτοκινήτου με κίνηση στους πίσω τροχούς αποτέλεσε για πολλοστή φορά έναν καταστροφικό συνδυασμό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πατέντα της Tesla φέρνει τις οθόνες αφής στο τιμόνι

cars

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Citroen C4!

cars

Πώς θα έμοιαζε το BMW i3 αν το σχεδίαζε η Alfa Romeo

cars

Factory Five F9R: Το δωδεκακύλινδρο κτήνος των 9,5 λίτρων

cars

Η GM «πάει» πόλεμο με προίκα 214,3 εκ. δολαρίων

cars

LSD και αυτοκίνητο, μία καλή εξάρτηση

cars

Ένα Tesla με γονίδια Ferrari

cars

Η Skoda σκιτσάρει το ηλεκτροκίνητο Enyaq iV

cars

Ο Luca De Meo παραιτήθηκε από τη Seat

cars