CARSNEWS
AUTONEWS

Τροφική δηλητηρίαση στη Λαμία: «Αύξηση της αποζημίωσης για φωτιά ζήτησε η εταιρεία» πριν την πυρκαγιά στο εργοστάσιο

Την αύξηση της αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς στο εργοστάσιο, φέρεται να διαπραγματευόταν η εταιρεία που εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών από σχολικά γεύματα στη Λαμία, λίγο πριν τη μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε τη μονάδα στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου που μίλησε στο MEGA και το LIVE News, οι ερευνητές φαίνεται πως έχουν εντοπίσει mail μετά την υπόθεση με την τροφική δηλητηρίαση και πριν από τη φωτιά, από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική της με αίτημα την αύξηση της αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς.

Η σχετική διαδικασία δεν φαίνεται πάντως να ολοκληρώθηκε, οπότε δεν υπήρξε και αύξηση της αποζημίωσης. Παράλληλα και πάλι σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η πυροσβεστική έστειλε αίτημα στις δικαστικές αρχές ώστε η φωτιά να θεωρηθεί εμπρησμός προκειμένου να υπάρξει άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών.

Τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό

Η έρευνα των ανθρώπων της πυροσβεστικής στο εργοστάσιο κατέληξε σε τρία ύποπτα γεγονότα. Αρχικά έχει διαπιστωθεί ότι η φωτιά ξεκίνησε από βαν που ήταν παρκαρισμένο κολλητά στο υπόστεγο.

Παράξενη μοιάζει η γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς με βάση την κατασκευή και τα υλικά που υπάρχουν στον χώρο. Μοιάζει να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε την εξάπλωση. Υπάρχουν μαρτυρίες πυροσβεστών πως στον χώρο μύριζε έντονα βενζίνη.

Τέλος ενώ υπάρχει σύστημα καμερών, τα δύο καταγραφικά κάηκαν ολοσχερώς ενώ το τρίτο… αγνοείται. Δεν υπάρχει, δηλαδή καμία κάμερα να δείχνει κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει από τον χώρο, πριν τη φωτιά.

Related Articles

A Bola: Ποντένσε όπως Καντονά

Bury

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεκαεπτά τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο, ο Ζελένσκι απευθύνει έκκληση στη Δύση

cars

Manhart RQ900. Ένα RS Q8 900 ίππων και €280.000!

cars

Οι κατασκευαστές βλέπουν επανεκκίνηση τον Μάιο…

cars

Υπό άκρα μυστικότητα οι ΗΠΑ έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία

cars

VW. Το Mycarnow@Kosmocar και στα επαγγελματικά

cars

Μια ανάσα μακριά από τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της επί της Τότεναμ

Bury

Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον!

cars

Στα δικαστήρια καταλήγουν 4 στις 10 υποθέσεις φορολογικών διαφορών

wp_update-GSkibItV