CARSNEWS
F1 & RACES

Τόσο κοστίζει να νιώθεις οδηγός της Formula 1;

Το θετικό με το sim racing/iRacing, δηλαδή τους αγώνες μέσω προσομοιωτή, είναι πως δεν χρειάζεσαι εκατομμύρια ευρώ και ατελείωτες χορηγίες για να απολαύσεις στο περίπου πως είναι να βρίσκεσαι στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου F1.

Η Playseat προσφέρει αυτήν ακριβώς τη μοναδική εμπειρία με τον νέο της προσομοιωτή, ο οποίος εξασφαλίζει αυτήν την ξεχωριστή αίσθηση που θα λες ότι οδηγάς την RB20, την SF-24, την W15 κλπ.

Μάλιστα, έχει πάρει έγκριση από τους οδηγούς του παρόντος grid της Formula 1, με την Playseat να τονίζει ότι σου μεταφέρει μία πραγματική εμπειρία αγώνα, η οποία αντικατοπτρίζεται στην ένταση που θα νιώσεις όταν τρέχεις στην πίστα.

Το κόκπιτ του συγκεκριμένου προσομοιωτή εξοπλίζεται με ένα αρκετά ρεαλιστικό τιμόνι F1 με ψηφιακή οθόνη, δύο πεντάλ και κάθισμα με αρκετά μεγάλη κλίση, για να αισθανθείς περίπου όπως ο επαγγελματίας οδηγός.

Επίσης, το κάθισμα είναι αρκετά ευέλικτο ως προς την προσαρμογή του και μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους πολλών και διαφόρων αναστημάτων.

Ο προσομοιωτής είναι χρώματος άσπρου που συνδυάζεται με το επίσημο κόκκινο έμβλημα της Formula 1. Είναι ένας ακόμα λόγος που ξεχωρίζει πολύ συγκριτικά με άλλους προσομοιωτές, που κατά βάση είναι μαύροι.

Με όλο αυτό το πακέτο, η Playseat έχει ορίσει τιμή πώλησης στις περίπου 2.500 ευρώ. Συνεπώς, όσοι έχετε όνειρο να μπείτε σε μονοθέσιο F1, αλλά το κόβετε… χλωμό, αυτή είναι η τιμή που θα σας χαρίσει το πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα.

Related Articles

Μonterey Car Week 2023: Μια γοητευτική διοργάνωση

cars

GP Βραζιλίας: Ταχύτερος και πιο άτυχος ο Albon στο FP1

cars

Για ακόμη τρία χρόνια στη Mercedes ο Βολφ

cars

Σαν σήμερα: Η πρώτη νίκη της Ferrari στη Formula 1

cars

F1: Η Honda εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για επιστροφή το 2026

cars

Αυλαία με νέο ρεκόρ Φερστάπεν

cars

Σε ιστορικό θέατρο η αποκάλυψη της νέας Ferrari F1

cars

GP Ρωσίας: 96η pole position για Hamilton

cars

McLaren F1: Μεγαλώνει το τεχνικό της τμήμα για το 2023

cars