CARSNEWS
AUTONEWS

Φρίκη για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα – Την κατακρεούργησε, πήγε να τζογάρει και έπαιζε θέατρο 24 ημέρες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που αφορούν τη στυγερή δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο φίλος της κόρης του θύματος κατακρεούργησε τη γυναίκα, πήγε αμέσως και έπαιξε τζόγο και έκανε τον ανήξερο για 24 ολόκληρες ημέρες. Ο 38χρονος δε πήγε και στην κηδεία της για να συμπαρασταθεί.

«Όταν έφτασα στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και αμέσως βρέθηκα μπροστά στη γυναίκα. Στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός “Πι”. Με κοίταξε και αμέσως με ρώτησε “τι θες εσύ εδώ;:. Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες» είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης περιέγραψε με κυνικό τρόπο στους αστυνομικούς τα όσα ακολούθησαν τονίζοντας πως η γυναίκα έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί».

«Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει» σημείωσε.

Δράστης Χαλκίδα

Πήγε και έπαιξε τζόγο μετά το έγκλημα

Σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο.

«Έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει», περιέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Με 5 μαχαιριές στον αυχένα αφού πρώτα έριξε τη 63χρονη γυναίκα από την εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος. Αιτία όπως είπε το γεγονός πως το θύμα τον αναγνώρισε. Ήταν συμμαθητής και παιδικός φίλος της κόρης της. Ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας αρχικά. Ένας 37χρονος άντρας που έμαθε για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και αποφάσισε να κάνει ληστεία. Όταν η γυναίκα τον κατάλαβε και είδε το πρόσωπό του, αποφάσισε να τη σκοτώσει.

Related Articles

Mercedes X-Class και σε τροχόσπιτο

cars

Η Suzuki στην κορυφή

cars

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπουλου, στην Κάσο

cars

Ο καιρός σήμερα 25/3/2024

cars

DS 7 Crossback E-Tense 4×4 Plug-In Hybrid. Ήρθε

cars

Ο φονικός καύσωνας συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη – 30 νεκροί από τη ζέστη από την αρχή της χρονιάς

cars

Toyota GR 86. Ο νέος είναι ωραίος…

cars

Η νέα Eagle E-Type Lightweight GT είναι το απόλυτο restomod!

cars

Ford: “Αναπόφευκτη” η ηλεκτρική Mustang!

cars