CARSNEWS
AUTONEWS

Χαιρετισμούς στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν απευθύνουν Σι Τζινπίνγκ και Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυναν χαιρετισμούς στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με την ευκαιρία της 76ης επετείου από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας, μετέδωσε σήμερα το βορειοκορεατικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Είμαι βέβαιος ότι η ευρεία στρατηγική συμμαχία» των δύο χωρών «θα ενισχυθεί με σχεδιασμένο τρόπο χάρη στις κοινές προσπάθειές μας» επεσήμανε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέδωσε το πρακτορείο.

Στην ανάγκη για βαθύτερη και στρατηγική επικοινωνία των δύο κρατών στάθηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ πάντα σύμφωνα με το KCNA.

Στην περυσινή επέτειο της ίδρυσης της χώρας (την 9η Σεπτεμβρίου 1948, από τον παππού του σημερινού ηγέτη της, τον Κιμ Ιλ Σουνγκ), ο σημερινός αρχηγός του κράτους παρακολούθησε παρέλαση παραστρατιωτικού σώματος και είχε διπλωματικές επαφές κατά τις οποίες έκανε τη δέσμευση πως θα επιδιώξει περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων τόσο με το Πεκίνο, όσο και με τη Μόσχα.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Στο Λουξεμβούργο για Eurogroup και Ecofin ο Κωστής Χατζηδάκης

cars

Η Mini επιβεβαιώνει τον διάδοχο του convertible για το 2025.

cars

Peugeot Landtrek. Και η Peugeot εισέρχεται στη κατηγορία των Pick Up

cars

Δώρα με ιστορία σε χαρτί!

cars

Τούρκος δεν πήρε καλά τον χωρισμό από τη σύντροφό του – Της έστειλε 10άδες ντελίβερι

Bury

Το νέο DS 4 είναι το premium hatchback που ήθελε η DS Automobiles.

cars

Fiat 500. Και ηλεκτρικό και με εύκολο τρόπο απόκτησης

cars

Μεντιλίμπαρ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ: Μας βοήθησαν οι αλλαγές και τώρα ο τελικός του Conference League

cars

Το Volvo P1800 Cyan είναι το ρετρομοντέρνο στα καλύτερα του.

cars