CARSNEWS
AUTONEWS

Ψάχνουν τον Λύτρα να τον συλλάβουν μετά τη μήνυση της συζύγου του – Δεν απαντά στα τηλέφωνα, δεν βρέθηκε στη διεύθυνση που δήλωσε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, αλλά και κατά της πρώην συζύγου του, η νυν γυναίκα του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ δεν απαντά και στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Είχε προηγηθεί η μήνυση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από την κυρία Πολυζωγοπούλου στο ΑΤ Παλλήνης.

Ο συνήγορος της συζύγου του, Θέμης Σοφός θα ζητήσει την αντικατάσταση των όρων που έχουν επιβληθεί για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα με προσωρινή κράτηση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο κ. Σοφός αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερώσει την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί μετά την απολογία του.

Οι εξελίξεις άρχισαν να δρομολογούνται όταν το βράδυ η σύζυγος του κατηγορούμενου ενεργοποίησε το panic button. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι φέρονται να πήγαν στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου δικηγόρου. Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διάταξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στη συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Related Articles

Η Mazda ανακοίνωσε έναν νέο, 6-κύλινδρο κινητήρα!

cars

BMW M2 CS. Το κύκνειο άσμα της μικρής M.

cars

Αν αναζητάτε μια φούστα με την τάση του εκτεθειμένου στριγνκ η Ιωάννα Τούνη μόλις τη λάνσαρε

ΗΠΑ: Η εκτόξευση του διαστημικού σκάφους Starliner της Boeing ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή

cars

Για την Renault, το 4 έρχεται μετά το 5…

cars

Τι παίρνεις αν διασταυρώσεις το 500X με το 500L; Το 500XL φυσικά!

cars

Διέρρευσε η BMW 5 Series facelift!

cars

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ή κάτι να σταματήσει το Nissan Navara AT32!

cars

Audi e-tron. Κατέρριψε ένα πολύ σημαντικό μύθο

cars