CARSNEWS
AUTONEWS

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκδήλωση με τίτλο «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια» και τόνισε πως ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να μην αμφισβητείται το γεγονός πως είναι δεύτερο κόμμα.

Συγκεκριμένα, είπε πως ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα νέα δυναμική, είπε, υπογραμμίζοντας πως είναι «ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει» και πως αυτό οφείλεται, τόσο στην αντιπολίτευση που έχει κάνει το κόμμα στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια, όσο και στη στάση που κράτησε για την ισότητα στον γάμο. «Προφανώς αυτά έχουν μεταδώσει ένα μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, έκανε λόγο για «εμμονή» του Κυριάκου Μητσοτάκη και των εκπροσώπων του μαζί του, αναφέροντας «κύριε Μητσοτάκη έχετε επιχειρήσει ποτέ στη ζωή σας;» και αφήνοντας αιχμές για τα «500 εκατ. δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ.

«Οι τράπεζες δεν έχουν ανακεφαλαιωθεί από μάννα εξ ουρανού, αλλά από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου», είπε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος να ζητάνε και τα ρέστα». Επιπλέον, της καταλόγισε πρακτικές gaslighting, δηλαδή ψυχολογικής χειραγώγησης του θύματος από τον θύτη, «να τον πείσει ότι εκείνος φταίει». Όπως ανέφερε, την ίδια στρατηγική εφαρμόζει η ΝΔ, όταν κάνει λόγο για «ατομική ευθύνη».

«Είναι καιρός να δείξουμε ότι όχι: ούτε θύματα θα γίνουμε και ότι η κοινωνία έχει ανάγκη αλληλεγγύη», είπε στη συνέχεια.

Related Articles

«Ένας αιώνας ΑΕΚ» – Συγκλονιστικό βίντεο της Ερασιτεχνικής για τα 100α γενέθλια του συλλόγου

cars

BMW XM: Με ισχύ 653 έως 748 ίππους χαρίζει συναρπαστικές επιδόσεις

cars

Χαλκιάς για Λαβ Σόρρυ: «Η ατάκα της Λίλης “παρακαλώ πολύ” έχει μείνει πιο κλασική ατάκα από τη δική μου»

Bury

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών από οργανική ανεπάρκεια ο παχύτερος άνδρας της Βρετανίας

cars

Lexus LF-Z. Το ηλεκτρικό μέλλον της Lexus προδιαγράφεται συναρπαστικό.

cars

Σημαντικά ελαφρύτερο και πιο… ευκίνητο το νέο Opel Mokka!

cars

Αυτή θα είναι η Formula 1 το 2022!

cars

Bentley Flying Spur. Διαθέσιμη και με V8 κινητήρα

cars

Kia Rio facelift. Μικρό, με τεχνολογίες “μεγάλου”!

cars