CARSNEWS
AUTONEWS

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκδήλωση με τίτλο «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια» και τόνισε πως ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να μην αμφισβητείται το γεγονός πως είναι δεύτερο κόμμα.

Συγκεκριμένα, είπε πως ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα νέα δυναμική, είπε, υπογραμμίζοντας πως είναι «ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει» και πως αυτό οφείλεται, τόσο στην αντιπολίτευση που έχει κάνει το κόμμα στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια, όσο και στη στάση που κράτησε για την ισότητα στον γάμο. «Προφανώς αυτά έχουν μεταδώσει ένα μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, έκανε λόγο για «εμμονή» του Κυριάκου Μητσοτάκη και των εκπροσώπων του μαζί του, αναφέροντας «κύριε Μητσοτάκη έχετε επιχειρήσει ποτέ στη ζωή σας;» και αφήνοντας αιχμές για τα «500 εκατ. δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ.

«Οι τράπεζες δεν έχουν ανακεφαλαιωθεί από μάννα εξ ουρανού, αλλά από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου», είπε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος να ζητάνε και τα ρέστα». Επιπλέον, της καταλόγισε πρακτικές gaslighting, δηλαδή ψυχολογικής χειραγώγησης του θύματος από τον θύτη, «να τον πείσει ότι εκείνος φταίει». Όπως ανέφερε, την ίδια στρατηγική εφαρμόζει η ΝΔ, όταν κάνει λόγο για «ατομική ευθύνη».

«Είναι καιρός να δείξουμε ότι όχι: ούτε θύματα θα γίνουμε και ότι η κοινωνία έχει ανάγκη αλληλεγγύη», είπε στη συνέχεια.

Related Articles

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο «17ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες και Λουλούδια» – Τα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν

cars

Καρκίνο έχει ο πρώην πρόεδρός της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα

cars

Το Toyota Century cabrio είναι ένα κυριολεκτικά, αυτοκρατορικό αυτοκίνητο!

cars

Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πύραυλο των Χούθι της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα

cars

Το Mitsubishi Xpander είναι ένα minivan που θέλει να γίνει SUV.

cars

Νέο Nissan Qashqai. Ξεκίνησε η παραγωγή του στο Σάντερλαντ και προσφέρει μια εμπειρία δεξιοτήτων σε κάθε μαθητή

cars

Hλεκτρικό ποδήλατο για ΑΜΕΑ

cars

Καθυστερεί η Maserati Grecale.

cars

Το Kia Sonet περνά άμεσα στην παραγωγή!

cars