CARSNEWS
F1 & RACES

Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή ταινία στην ιστορία της F1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

Κατά τη διάρκεια του βρετανικού Grand Prix του 2023, ο Brad Pitt εθεάθη να γυρίζει κάποιες σκηνές για το νέο κινηματογραφικό του project, το οποίο έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία “Apex“. Με προϋπολογισμό 300 εκατομμυρίων δολαρίων, η ταινία αυτή έρχεται να αυξήσει τις προσδοκίες.

Ο Brad Pitt σε ταινία για τη Formula 1

Το cast της ταινίας Apex περιλαμβάνει ταλέντα, όπως ο Damson Idris και ο Javier Bardem, οι οποίοι υπόσχονται έναν εκρηκτικό συνδυασμό ερμηνειών υψηλού επιπέδου. Παραγωγός της ταινίας είναι ο διάσημος Βρετανός οδηγός αγώνων, Lewis Hamilton, ο οποίος έχει επίσης αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του κινηματογράφου ως εκτελεστικός παραγωγός. Επιπλέον, η επένδυση των 140 εκατομμυρίων δολαρίων της Apple για τα κινηματογραφικά δικαιώματα στηρίζει περαιτέρω αυτό το φιλόδοξο σχέδιο.

Τη σκηνοθεσία του Apex έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski, γνωστός για τη δουλειά του σε ταινίες, όπως το Top Gun: Maverick, και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μια εντυπωσιακή οπτική προσέγγιση και μια δυνατή αφήγηση. Η ταινία έχει γυριστεί με κάμερες 6K, εξασφαλίζοντας εξαιρετική οπτική ποιότητα και ρεαλισμό στις σκηνές δράσης της Formula 1.

Αναμένεται στις αρχές του 2025

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή τελικός τίτλος, το Apex αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025, πιθανώς πριν από την έναρξη της σεζόν της Formula 1. Μένει να επιβεβαιωθεί αν η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους ή αν θα είναι επίσης διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Apple.

Το Apex υπόσχεται να είναι ένα ταξίδι συγκίνησης, γεμάτο αδρεναλίνη, τόσο για τους οπαδούς της Formula 1, όσο και για τους λάτρεις του κινηματογράφου γενικότερα. Με ένα εξαιρετικό καστ, έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη και το εντυπωσιακό της budget, αυτή η ταινία έχει όλα τα συστατικά για να γίνει ορόσημο στην ιστορία των ταινιών που αφορούν στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Related Articles

10+1 facts για το Ουγγρικό GP!

cars

Η απίστευτη θέα οδηγώντας την AlphaTauri AT01 (video)

cars

Η Liberty ήθελε τον Alonso στη Red Bull

cars

Επίσημο: Οι αλλαγές κανονισμών της F1 μετατίθενται για το 2022!

cars

Πότε αποκαλύπτεται η νέα Ferrari!

cars

LIVE COVERAGE – Sprint Shootout in the United States

cars

Formula 1 – GP Βελγίου: θριαμβευτική νίκη Φερστάπεν και πρωτιά στην τηλεθέαση (εικόνες)

cars

Έκανες εμβόλιο; Μπορείς να πας στο Grand Prix!

cars

Formula 1: Εξετάζεται η εξισορρόπηση των κινητήρων σε όλες τις ομάδες

cars