CARSNEWS
AUTONEWS

Ιωάννα Παππά: «Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 27/5 όπου η ηθοποιός σχολίασε για τον τρόπο που προσπάθησε να διαχειριστεί τη φήμη που απέκτησε και πόσο την επηρέασε.

«Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου» ανέφερε αρχικά ηθοποιός.

«Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε και έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με “φοβίζει” και μια αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά! Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μια σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται» πρόσθεσε η Ιωάννα Παππά.

Related Articles

Σαν σήμερα 5 Μαΐου: Κυκλοφορεί το άρωμα Chanel No5 που είναι πιο παλιό και από την μπριγιαντίνη – Πώς δημιουργήθηκε και επιλέχθηκε από την Κοκό

Bury

Από την Aston Martin έρχεται ο νέος επικεφαλής design της Dacia.

cars

Ford. Δυνατό παρών στην «Αυτοκίνηση 2019»

cars

Ρώσοι ερευνητές ανακρίνουν τις οικογένειες των υπόπτων για την επίθεση στη Μόσχα

cars

Οι εικόνες από την Κύθνο που θα σε κάνουν να θέλεις να ταξιδέψεις τώρα στο νησί

cars

Νέο Honda Jazz. Με αερόσακο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα

cars

Κόντεψε να πεθάνει από σπάνια αλλεργία στα πάντα – Αποφεύγει ακόμη και το κρύο ή τη ζέστη

cars

Νέο Toyota Land Cruiser. Η ιστορία συνεχίζεται!

cars

Ο Ζελένσκι καλεί τους προέδρους των ΗΠΑ και της Κίνας στη διάσκεψη ειρήνης στη Γενεύη

cars