CARSNEWS
AUTONEWS

Μεντιλίμπαρ: Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή

Ο αρχιτέκτονος του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι πριν τον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα και τόνισε ότι ελπίζει να τον βλέπει ο κόσμος όπως βλέπει και εκείνος τον εαυτό του. Επίσης σχολίασε ότι δεν περίμενε πώς σε τέτοια ηλικία θα έφτανε στην κορυφή της Ευρώπης.

Ειδικότερα ανάμεσα στα άλλα σημείωσε για τον Ολυμπιακό και τη δική του προσέγγιση ότι «το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή. Έλειπε ότι ήρθα εδώ. Δεν θέλω να πω ότι την έφερα εγώ, αλλά όλοι μαζί καταφέραμε να βρούμε αυτή τη νοοτροπία και την πίστη για τη νίκη.

Φέρομαι σε όλους με τον ίδιο ωραίο τρόπο. Είμαι ένας αρκετά ανοιχτός και προσιτός άνθρωπος. Προσπαθώ να διατηρώ μία κανονικότητα και ηρεμία στην ομάδα. Ήθελα να κερδίσω κάποιους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός κερδίζω όλο και περισσότερους».

Σε ερώτηση για το ότι προτού αναλάβει ο Καρβαλιάλ είχε γίνει κουβέντα για εκείνον ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει. Είχε γίνει μία συζήτηση (για εκείνον) όταν έφυγε ο Μαρτίνεθ και πριν έρθει ο Καρβαλιάλ. Υπήρχε Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και κάτι είχε αναφέρει, αλλά εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει».

Related Articles

Τα μηνύματα με ακροδεξιούς οπαδούς ποδοσφαίρου, οι ρατσιστικές αναφορές και η παραίτηση στην Ιταλία

cars

Skoda Superb iV. Ξεκίνησε

cars

Άννα Φόνσου για Στέφανο Κασσελάκη: Μου φαίνονται μπούρδες μερικά από αυτά που λέει, δεν έχει καταλάβει τη θέση του

cars

Το νέο και στιλάτο Fiat Strada ντεμπουτάρει στη Ν. Αμερική!

cars

Kosmocar. Νέα επιχειρηματική κίνηση με έμφαση στην αστική κινητικότητα

cars

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Seat, Luca de Meo. Οδεύει προς Renault;

cars

Έρχονται δραματικές αλλαγές στην γκάμα της Mercedes-Benz.

cars

Συνελήφθη 17χρονος στον Κολωνό με γεμάτο περίστροφο

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 5/5/2024

Bury