CARSNEWS
AUTONEWS

Η γη της ελιάς – Spoiler: Η Αμαλία καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί την Αθηνά

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον βοηθάει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους.

Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο Mega

Η Αμαλία καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί την Αθηνά. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δύο γυναικών; Η δραματική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με νέες, συγκλονιστικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο: Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί. Μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο Τμήμα. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο Τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα…

Related Articles

Jeep. Προσφέρει προνόμια

cars

Το Hyundai i20 N γυρνά θυμωμένο στο Nurburgring!

cars

Η Microsoft προχωρά σε επενδύσεις άνω των 10 δισ. δολαρίων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

cars

Τέσσερις ανήλικοι και ένας 20χρονος συνελήφθησαν στη Γαλλία για τη δολοφονία 15χρονου έξω από το σχολείο του

cars

Η αυλαία πέφτει για την Mustang Shelby GT350!

cars

Κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα όταν ο πατέρας του επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο

cars

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Μονή της Χώρας: Ενθαρρύνουμε την τουρκική κυβέρνηση να σεβαστεί την ποικιλόμορφη ιστορία της

Bury

Koenigsegg Agera RS Refinement. Ο εχθρός του καλού…

cars

Αυτή η Bentley Continental GT είναι φτιαγμένη για παιχνίδια στο χιόνι!

cars