CARSNEWS
AUTONEWS

Κρήτη: «Στρατολόγησαν» Παλαιστίνιο για να σκοτώσουν μια γυναίκα και έναν Ισραηλινό – «Σχεδίαζαν να τσιμεντώσουν τα πτώματα»

Ο Εισαγγελέας του Ρεθύμνου άσκησε κακουργηματική δίωξη σε τρία άτομα, τα οποία φέρεται να είχαν «στρατολογήσει» έναν Παλαιστίνιο για να δολοφονήσει μια 39χρονη και έναν Ισραηλινό επιχειρηματία, με οικονομικό κίνητρο.

Όπως μεταδίδει το cretalive το υποψήφιο θύμα ήταν εκείνη που κατήγγειλε τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έναν 43χρονο κουμπάρο τους και έναν φίλο τους.

Ως φυσικό αυτουργό στο δολοφονικό σχέδιο τους φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργαζόταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό, με δέλεαρ χρήματα και τη φυγάδευση της οικογένειας του από την εμπόλεμη Γάζα.

Το πρόσωπο κλειδί

Ό άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν οι τρεις Κρητικοί στον Εισαγγελέα ήταν τελικά ο 24χρονος Παλαιστίνιος. Ο νεαρός όταν κατάλαβε ότι οι άνθρωποι που τον προσέγγισαν δεν αστειεύονταν και πως ενδεχομένως να είχε την ίδια μοίρα με τα θύματά του, εφόσον ήδη γνώριζε αρκετές πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες των τριών ατόμων, αποφάσισε να προειδοποιήσει την 39χρονη γυναίκα και τον συνεργάτη της.

Αυτό το έκανε καθώς, ακόμη κι αν ο ίδιος κατάφερνε να ξεφύγει από τα δίχτυα των δραστών, δεν θα ίσχυε το ίδιο και για τα δύο υποψήφια θύματα.

Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν την 39χρονη και τον ισραηλινό και στη συνέχεια να πετάξουν τα πτώματα τους σε ένα λάκκο με οξύ και να τον σκεπάσουν με τσιμέντο.

Η 39χρονη εκτός των άλλων φέρεται να κατήγγειλε και για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου προσήχθησαν και οι άλλοι δύο καταγγελλόμενοι, με τον Παλαιστίνιο να αποτελεί κομβικής σημασίας μάρτυρα στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Related Articles

Ford Big Nugget Concept Campervan. H σύγχρονη εκδοχή του τροχόσπιτου

cars

Τα makeup trends που δοκιμάζουμε αυτή την άνοιξη

cars

Αλαλούμ με τις φορολογικές δηλώσεις – Λάθη βλέπουν οι λογιστές

cars

Ζάκυνθος: Δεν επιστρέφουν τα παιδιά στη θετή μητέρα, δεν θέλουν να την δουν

cars

Κίνηση τώρα: Σημειωτόν τα οχήματα στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις πάνω από 30 λεπτά

cars

Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Ίσως κάποιος αισθάνθηκε ότι ρίχτηκε – Πολλά φορές αυτές οι αγορές γίνονται για ξέπλυμα χρήματος»

Bury

Τραγωδία στην Πάτρα: Γονείς βρήκαν νεκρό το 2,5 μηνών βρέφος τους

cars

Citroen E-Jumpy. Eξηλεκτρισμός και στα επαγγελματικά οχήματα

cars

Οι Ιταλοί αυξάνουν τις ποινές για όποιον οδηγεί με κινητό, ξεπερνά τα όρια ταχύτητα και βρίσκεται υπό την επήρεια

cars