CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο στο τουρνουά τένις WTA 500 στη Γερμανία

Με το… αριστερό μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά τένις της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στο Μπαντ Χόμπουργκ της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ήταν Νο 1 στο κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ με 6-2, 2-6, 6(4)-7, ύστερα από αγώνα για τον α΄ γύρο που κράτησε δύο ώρες και 34 λεπτά, και τέθηκε με το… καλημέρα εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε η αντίπαλος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, καθώς, ενώ επρόκειτο βάσει προγράμματος να αναμετρηθεί με την Ιταλίδα Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο, η οποία αποσύρθηκε από το τουρνουά, η 28χρονη πρωταθλήτρια αντιμετώπισε τελικά τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ.

Η Σάκκαρη έκανε break με το… «καλημέρα« στο ματς και προηγήθηκε 2-0, ενώ «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ για το 5-2, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με 6-2. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η Γερμανίδα έκανε break στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και προηγήθηκε 3-1, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της σερβίς για το 4-1. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-2, αλλά η Νιμάιερ έκανε το 5-2 και στη συνέχεια με νέο break πήρε το δεύτερο σετ με 6-2.

Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το πέμπτο γκέιμ. Τότε η Νιμάιερ έκανε το break και προηγήθηκε 4-2, ωστόσο αμέσως μετά η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Γερμανίδας και μείωσε σε 4-3. Όμως, η Γερμανίδα αξιοποίησε τα λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και με νέο break προηγήθηκε 5-3, αλλά η Σάκκαρη «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ και μείωσε σε 5-4, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της για το 5-5. Η Νιμάιερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 6-5, αλλά η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 6-6 και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει 3-0, αλλά ισοφάρισε σε 3-3. Η Νιμάιερ προηγήθηκε 5-3, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μείωσε σε 5-4, αλλά η Γερμανίδα έκανε το 6-4 και ακολούθως το 7-4, με το οποίο πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, η οποία στον α΄ γύρο απέκλεισε την Ολλανδή Αράντσα Ρους με 6-4, 6-1.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Volkswagen e-Golf. Στην υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Πλήρωσε 200 δολάρια για μια νύχτα σε διάσημο ξενοδοχείο, έμεινε τσάμπα για χρόνια και προσπάθησε να γίνει ιδιοκτήτης του

cars

Δυο ξένοι στην ίδια πόλη – Μητσοτάκης και Κασσελάκης βρέθηκαν με διαφορά ωρών στην Κομοτηνή

Bury

Aνακύκλωση μπαταριών. Μήπως αργήσαμε;

cars

Renault, Nissan και Mitsubishi εμβαθύνουν την συνεργασία τους!

cars

Toyota: Τα BEV δεν είναι η μοναδική λύση.

cars

Οδηγούμε το Audi Q5 2.0 TDI Hybrid Quattro S Tronic Sportback: Υβριδικό και diesel, το μυστικό για οικονομία

cars

Συναγερμός στο Κίεβο για αεροπορική επιδρομή – Στα καταφύγια ο κόσμος

cars

Nέο Volkswagen Tiguan. Διαθέσιμο από 25.900 Ευρώ

cars