CARSNEWS
AUTONEWS

Προβάδισμα Τραμπ στην Πενσιλβάνια – «Αντέχει» στη Βιρτζίνια ο Μπάιντεν

Σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times / Sienna College που διενεργήθηκε σε αυτές τις δύο πολιτείες στο διάστημα 9-11 Ιουλίου και δημοσιεύεται σήμερα, o Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια, αλλά ο Δημοκρατικός πρόεδρος προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στη Βιρτζίνια.

Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ το Σάββατο, δείχνει ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος διατηρεί προβάδισμα τεσσάρων μονάδων στην Πενσιλβάνια (48% έναντι 44%), ενώ ο Δημοκρατικός απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής στη Βιρτζίνια (46% έναντι 44%).

Στη δημοσκόπηση της Πενσιλβάνιας συμμετείχαν 872 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος ανέρχεται σε 3,7%. Αντίστοιχα, στη Βιρτζίνια 661 πολίτες συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, με το περιθώριο στατιστικού σφάλματος να υπολογίζεται σε 4,2%

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Κατερίνα: Το μόνο που με ενοχλεί πραγματικά στο επάγγελμα μου είναι η νύχτα, το βιολογικό μου ρολόι καταστρέφεται εντελώς

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti Q4. Φυσικό αφροδισιακό

cars

Σαν σήμερα 28 Απριλίου: Ο Μοχάμεντ Άλι αρνείται να πολεμήσει στο Βιετνάμ και χάνει τα γάντια πυγμαχίας του – «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να πυροβολήσω αδερφό. Πηγαίνετέ με στη φυλακή»

Bury

Μπαλτάκος για τελικό: Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο, ο Άρης ήθελε

Bury

Euro NCAP – 15 αυτοκίνητα βαθμολογούνται με το μέγιστο!

cars

Πρόστιμο €870 εκατομμυρίων για τους ρύπους επιβλήθηκε στην Daimler.

cars

Η Porsche γυρνά οριστικά σελίδα στην 911.

cars

Nissan GT-R NISMO Special Edition. Ειδικό και απολαυστικό

cars

Ένα σήμα που μάλλον δείχνει αναβίωση…

cars