CARSNEWS
AUTONEWS

ΗΠΑ: Ακλόνητη η υποστήριξη της Κάμαλα Χάρις στο Ισραήλ μετά την επίθεση στο Γκολάν

Η υποστήριξη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι “ακλόνητη“, δήλωσε την Κυριακή ο σύμβουλός της για την εθνική ασφάλεια Φιλ Γκόρντον, προσθέτοντας ότι η αντιπρόεδρος έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά το θέμα της επίθεσης με ρουκέτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν.

«Η αντιπρόεδρος έχει ενημερωθεί και παρακολουθεί στενά τη φρικιαστική επίθεση της Χεζμπολάχ σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ματζντάλ Σαμς, στο βόρειο Ισραήλ, που έγινε το Σάββατο και σκότωσε πολλά παιδιά και εφήβους. Καταδικάζει αυτή τη φρικιαστική επίθεση και θλίβεται για όλους όσοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν».

«Το Ισραήλ συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές για την ασφάλειά του και η υποστήριξη της αντιπροέδρου στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη», ανέφερε ο Γκόρντον, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Israel continues to face severe threats to its security, and @VP’s support for Israel’s security is ironclad. The U.S. will continue working on a diplomatic solution to end all attacks once and for all, and allow citizens on both sides of the border to safely return home.

— Phil Gordon (@PhilGordon46) July 28, 2024

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 2023

cars

Η Audi θυμάται το TT και λανσάρει μία νέα έκδοση.

cars

Σαν σήμερα 23 Ιουλίου: Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι αφήνει πίσω της αποκαΐδια και 104 νεκρούς

Bury

Κωστής Χατζηδάκης: Από τα ταξί ξεκινά η ειδική σήμανση για τα POS

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/8/2024

cars

Πλήρωσε 21.000 δολάρια για να φτιάξει την μπαταρία του Tesla που χάλασε από τη βροχή

cars

Ο Τζόνι Ντεπ έφτιαξε τα δόντια του με τον ηθοποιό να χαμογελάει

Η Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe με aero pack

cars

Νέο Audi Q2. Ώρα για ανανέωση

cars