CARSNEWS
AUTONEWS

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 2023

Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάζεται η επάνοδος του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων, καθώς 48 πληρώματα από 8 χώρες της Ευρώπης δήλωσαν συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα του θεσμού.

Ο ελληνικός αγώνας ρίχνει την αυλαία στο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και προσμετράει παράλληλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων με συντελεστή 3. Μπορεί οι τίτλοι στις κατηγορίες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να έχουν κριθεί, αυτό όμως δεν εμπόδισε 10 πληρώματα από το εξωτερικό να δηλώσουν συμμετοχή στον σκληρότερο αγώνα του προγράμματος και να βιώσουν την περιπέτεια ενός Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα διεξαχθεί στην περιοχή του Σχιστού την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 17:30, ενώ την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Τα πληρώματα θα αγωνιστούν σε συνολικά 14 Ειδικές Διαδρομές και θα τερματίσουν στην Ελευσίνα στις 14:37 το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι Απονομές και το Gala του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων. Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα ( historicacropolis.gr ) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες του Ιστορικού Ακρόπολις, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα.

Related Articles

Καθυστερεί η Maserati Grecale.

cars

Mazda. Δυνατή παρουσία στην έκθεση της Γενευής

cars

Πέθανε η μητέρα του Σταύρου Μπαλάσκα

cars

Giulia GTA. Δοκιμή από γνώστες…

cars

Στην Κίνα ο Μπλίνκεν από τις 24 έως τις 26 Απριλίου

cars

Επική πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν με 4άρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα – 4άρα και η Ντόρτμουντ στην Ατλέτικο

Bury

Χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα και ο Κουτσίδης

Bury

Πλησιάζει η ώρα του Hyundai Elantra N.

cars

Η Dacia επιβεβαιώνει ένα ηλεκτρικό μοντέλο για το 2021-22.

cars