CARSNEWS
AUTONEWS

H Έβελυν Καζαντζόγλου δείχνει πως να φορέσετε cargo jumpsuit σαν να περπατάτε σε catwalk

Η ‘Εβελυν Καζαντζόγλου έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο club Shamone και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό φορώντας μια ολόσωμη φόρμα τύπου cargo σε μπεζ χρώμα συνδυάζοντάς τη με τέτοιο τρόπο που την έκανε να μοιάζει βγαλμένη από fashion editorial.

Aν και από μόνη της η cargo ολόσωμη φόρμα είναι ένα casual κομμάτι, με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να γίνει μια κομψή και μοντέρνα πρόταση μόδας και ακριβώς αυτό έκανε η κριτής του «My Style Rocks.»

Tη συνδύασε με animal print γόβες, λεπτή δερμάτινη καφέ ζώνη, χρυσά βραχιόλια φορεμένα πάνω από τα μανίκια, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια mini handbag από ψάθα.

Γιατί να φορέσετε μια cargo jumpsuit;

Η cargo ολόσωμη φόρμα είναι ένα στιλάτο και λειτουργικό κομμάτι που προέρχεται από τα ρούχα εργασίας. Τα τελευταία χρόνια, η cargo ολόσωμη φόρμα έχει γίνει δημοφιλές ως ένα chic και άνετο κομμάτι στην καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Η cargo ολόσωμη φόρμα διαθέτει πολλές τσέπες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση αντικειμένων, όπως κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο λειτουργικότητας στο στιλ.

Είναι κατασκευασμένη από άνετα υφάσματα, όπως βαμβάκι ή λινό, προσφέροντας άνεση και ευελιξία στην κίνηση. Η cargo ολόσωμη φόρμα έχει ένα μοντέρνο και χαλαρό στυλ που μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσετε μοναδικά και προσεγμένα outfits-όπως ακριβώς έκανε και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Είναι ιδανική για διάφορες περιστάσεις, από casual εμφανίσεις μέχρι πιο άνετες και χαλαρές εμφανίσεις για το σπίτι ή τις βόλτες. Η cargo ολόσωμη φόρμα είναι ένα πολυλειτουργικό και στιλάτο κομμάτι που προσφέρει μια άνετη, λειτουργική και μοντέρνα επιλογή για την καθημερινή γκαρνταρόμπα, καθιστώντας την ιδανική για γυναίκες που αναζητούν ένα πρακτικό και μοντέρνο κομμάτι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Τί μπορείτε να αγοράσετε:

Ολόσωμη φόρμα worker με ρυθμιζόμενη μέση Μassimo Dutti 129.00
Ολόσωμη φόρμα cargo H&M 49,99 €
Ολόσωμη φόρμα cargo φερμουάρ ΜANGO 55,99 €

Related Articles

Νέες εκδόσεις Opel «120 Edition»

cars

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο «17ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες και Λουλούδια» – Τα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν

cars

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός VW Amarok “Raptor”.

cars

Νετανιάχου για Μπάιντεν: «Κάνει λάθος» που επικρίνει τη διεξαγωγή του πολέμου στη Γάζα

cars

Ford F-150 Lightning. Ο βασιλιάς των pickup στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

cars

Jeep. Έγινε 80 ετών και το γιορτάζει

cars

Τα «μυστικά» για να κερδίσετε στο τσούγκρισμα των αυγών

Bury

Η Suzuki στην κορυφή

cars

Η AMG αποκαλύπτει δύο πανίσχυρα plug-in υβριδικά!

cars