CARSNEWS
AUTONEWS

Συνελήφθη 36χρονος Κρητικός για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που πουλούσε όπλα στη Βοσνία – Στο σπίτι του είχε οπλοστάσιο

Ένας 36χρονος ναυτικός από χωριό του Ηρακλείου μπήκε στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ κατόπιν σχετικού σήματος της Interpol στο πλαίσιο έρευνας για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, που εμπορεύεται παράνομα όπλα με αποστολή δεμάτων από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Με βάση το σήμα της Interpol στον 36χρονο αποδίδονται δύο αποστολές, ενώ προκύπτει κάποια δραστηριότητα αποστολών και σε άλλα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα σε άτομο στα Χανιά, όπως μεταδίδει το cretalive.

Κατόπιν του σχετικού σήματος, στελέχη της τοπικής αστυνομίας προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 36χρονου, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι, πέντε γεμιστήρες διαμετρήματος 9 mm, επτά γεμιστήρες τουλάχιστον δύο διαφορετικών πολεμικών τυφεκίων διαφόρων διαμετρημάτων και φυσίγγια.

Related Articles

Αυτό το ρούχο είναι επικίνδυνο να το φοράτε στο αεροπλάνο

Ακριβές οι προμήθειες στις συναλλαγές – Τι χρεώνουν οι τράπεζες για κάθε μας κίνηση

cars

Αίγυπτος και Κατάρ λένε στο Ισραήλ ότι ο νέος ηγέτης της Χαμάς επιθυμεί συμφωνία για τη λήξη του πολέμου

cars

Ford Mustang Mach 1. Με το μαγικό άγγιγμα της Shelby…

cars

Nissan Qashqai 1.7 DCi 150PS 4×4. Πλήρες

cars

Audi A3 Sportback 45 TFSIe. Η γκάμα μεγαλώνει με το plug-in υβριδικό των 245 ίππων!

cars

Μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι νωρίς για ανακύκλωση;

cars

Μακρόν: Το πρόβλημα δεν είναι ένα όνομα, είναι ποια πλειοψηφία μπορεί να υπάρξει στην Εθνοσυνέλευση

«Έκραξαν» τη Νέγκα για την μπηχτή στη Σάττι – «Είσαι κομπλεξική, πήγες να τη βραβεύσεις, όχι να πεις τη γνώμη σου» -Νέα απάντηση από την ίδια

cars