CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 12/9/2024

Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα ανατολικά και δυτικά αναμένεται σήμερα, Πέμπτη 12/9. Άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία κυρίως στα ηπειρωτικά ενώ άνεμοι έως 4-5 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχής και πιθανές καταιγίδες στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30, στη Θεσσαλία από 10 έως 31, στην Ήπειρο από 9 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 10 έως 31 βαθμούς, στα Επτάνησα από 17 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κ. και Β. Αιγαίο θα πνέουν γενικά νότιοι άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ν. Αιγαίο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Related Articles

Θεσσαλονίκη: Το 57% των αλιευτικών απορριμμάτων στον βυθό του Θρακικού Πελάγους είναι πλαστικά κιούπια για χταπόδια

Bury

H Μαντόνα ποζάρει με τα έξι παιδιά της στα 66α γενέθλιά της στην Πομπηία

cars

BMW 5 Series LCI. Το προβλεπόμενο, ολοκληρωμένο facelift!

cars

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Σκούπα» ή «πράσινη» επιστροφή

Bury

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept. Ένα όνειρο με V8 soundtrack!

cars

Πάνω από 1.700 συλλήψεις σε μια εβδομάδα πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία

cars

«Μία ναυαγοσώστης χόρευε και δεν κοίταγε στην πισίνα» – Οι μαρτυρίες των παιδιών για τον πνιγμό της 8χρονης στη Χαλκιδική

Το μικροσκοπικό νησί με το εκκλησάκι στην Κω

cars

Ελεύθερος ο Φρέντης Μπελέρης – Αποφυλακίζεται ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

cars