CARSNEWS
AUTONEWS

Σπάει τα ρεκόρ το ΤΖΟΚΕΡ: 18,5 εκατ. ευρώ στην αυριανή κλήρωση

Στον ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει αύριο 18,5 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση της Κυριακής και διαδικτυακά, καταθέτοντας τα δελτία τους στο opaponline.gr

Το έπαθλο ρεκόρ, που έχει προκύψει μετά από 34 συνεχόμενα τζακ ποτ, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ, μετά από τα 19,3 εκατ. ευρώ που είχε μοιράσει το 2010.

Η κλήρωση για τα 18,5 εκατ. ευρώ θα διεξαχθεί στις 22:00 με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Εκτός από τα 18,5 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν στην αυριανή κλήρωση και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το παιχνίδι σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας, σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μέχρι και σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει ήδη αναδείξει 144 τυχερούς 5άρηδες.

Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία, τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όσο και διαδικτυακά στο opaponline.gr.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Articles

Η Volkswagen διακόπτει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

cars

N. Κεραμέως: Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

cars

Βίντεο που κόβει την ανάσα από έκρηξη θερμοπίδακα στο Γέλοουστοουν – Οι τουρίστες το έβαλαν στα πόδια

cars

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ο Αλέξης Παππάς – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

cars

Νέο Citroen C4 C-Cross. «Πατάει» σε δύο κόσμους

cars

Κύκλωμα εκβιαστών: Έκρυβαν τα χρήματα σε συσκευασίες με καλσόν και μαγιό – Η μητέρα της «Νάνσυς» φέρεται ως η «αποθηκάριος»

Porsche Taycan 4S. Η γκάμα μεγαλώνει με μία πιο προσιτή έκδοση.

cars

Alfa Romeo Giulia GTA. Σε νέα χρώματα

cars

Νέα Mercedes-Benz C-Class. Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στη κατηγορία της και όχι μόνο

cars