CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 7/10/2024

Πολύ καλός αναμένεται σήμερα, Δευτέρα 7/10 ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη ενώ μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και μικρή πτώση στα υπόλοιπα. Περιορισμένη τοπικά θα είναι η ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, σε ολόκληρη τη χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 9 έως 25-27, στη Θεσσαλία από 10 έως 27, στην Ήπειρο από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 12 έως 26-28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 14 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 14 έως 26-28 βαθμούς Κελσίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο. Ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Related Articles

Θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός: 1-6 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρασε στους «8» του Conference League

cars

Ο καιρός σήμερα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία έως 38 βαθμούς – Βοριάδες μέχρι και 7 μποφόρ στο Αιγαίο

deleted-w9i2FI7l

Το νέο Ford Ranger Raptor έφτασε στην Ελλάδα

cars

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κανονισμό πυροπροστασίας ακινήτων – Ποια σημεία πρέπει να καθαριστούν από τους ιδιοκτήτες

Bury

Nissan. Πήρε θέση στο δημοσίευμα του Reuters

cars

Γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τη φωτιά στο Μάτι και τώρα βοηθάει την Πυροσβεστική

Stock Center. Γιορτάζει με τον σωστό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

cars

ΗΠΑ: Η Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Αυλαία με λίγες συμμετοχές και ακόμα λιγότερους θεατές για το 42ο Ράλι Παλάδιο

cars