CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι ένα από τα ραβασάκια που άφηνε η 47χρονη στον Γιάννη Πλούταρχο – Σήμερα δικάζεται η μήνυση

Τη δικαστική οδό έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Γιάννης Πλούταρχος καθώς μια 47χρονη γυναίκα τον παρενοχλούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο γνωστός τραγουδιστής λάμβανε σε καθημερινή βάση χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, συνοδευόμενα από μικρά δώρα. Η ίδια ζητά συγγνώμη από τον τραγουδιστή και τονίζει ότι ήταν ευάλωτη και παρασύρθηκε. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλα αυτή τη διασημότητα κτλ., με παρέσυρε», ανέφερε η 47χρονη.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη ανάμεσα στη stalker και τον γνωστό τραγουδιστή. Ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από την εμμονική θαυμάστριά του.

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

H δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» σχετικά με την υπόθεση: «Έφτασε η στιγμή που η γυναίκα αυτή θα καθίσει στο εδώλιο να απολογηθεί για τις πράξεις, τις οποίες την κατηγορεί ο κύριος Πλούταρχος. Θα δούμε αν θα γίνει το δικαστήριο. Αναμένουμε όλοι την άφιξη της γυναίκας μετά τις 10.30 το πρωί. Οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, θέλει και η ίδια να είναι εκεί, θέλει να ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα προκάλεσε στον τραγουδιστή και την οικογένεια του». «Ωστόσο, επειδή είναι από τις τελευταίες υποθέσεις στο πινάκιο, δεν κινδυνεύει με παραγραφή ως εκ τούτου υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναβληθεί» πρόσθεσε.

Related Articles

Το εθνικό χαρτί παίζει η ΝΔ – Τι δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Bury

Νέα στοιχεία για τους πυροβολισμούς στον Βύρωνα – Πώς o δράστης «γάζωσε» το ζευγάρι – Το παιδί φώναζε «βοήθεια ο μπαμπάς μου»

Bury

Ο Γκουτέρες κατηγορεί το Ισραήλ για παραπληροφόρηση γι αυτόν και ο ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ τον καλεί να παραιτηθεί

Bury

Με τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Bury

Ανανεωμένα Audi RS5 Coupe & Sportback. Ακόμα καλύτερα με μικρές τροποποιήσεις.

cars

Η Volkswagen επιλέγει το “GTX” για τα… καυτά ηλεκτρικά της!

cars

Fiat 500 Electric 3+1. Μία πόρτα κάνει την διαφορά!

cars

Η Volkswagen φρεσκάρει και το “R” λογότυπο!

cars

Όμιλος Σαρακάκη. Έμπρακτη υποστήριξη στην αντιμετώπιση της κρίσης

cars