CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του: Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω

Ο Οδυσσέας Σταμούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, και συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο του γιου του. Σημειώνεται ότι ο 11χρονος γιος του ηθοποιού πέθανε από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας τον Αύγουστο του 2023.

«Είμαι όσο καλά μπορώ, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούργια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία δυνατότητα να ζει όσο είναι να ζει μέχρι να πεθάνει, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι και διάσημοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί κι αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Οδυσσέας Σταμούλης σημείωσε: «θα ήθελα να κάνω μία δημόσια παράκληση στους γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, να μείνουν ενωμένοι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς, όταν τους βλέπουμε να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών».

Related Articles

H Τσαβαλιά «λύγισε» στη σκηνή μιλώντας για τον Σεφερλή: Μείναμε εγώ κι εσύ με 600.000 ευρώ χρέος κι ένα μωρό στην αγκαλιά

Bury

Απηύδησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Tv Queen: «Με πάγωσε και με στεναχώρησε»

Bury

Carlos Ghosn: Χολιγουντιανή απόδραση με πρασινομπερέδες και ιδιωτικά jet!

cars

Η Mercedes ετοιμάζει την EQE για τον Σεπτέμβριο.

cars

Συνεργασία Renault και Geely για Μ.Ε.Κ. και υβριδική τεχνολογία

cars

Nissan Νavara. Εξελίσσεται συνεχώς

cars

Την καθημερινότητα δείχνουν ως βασικό αντίπαλό της ΝΔ οι δημοσκοπήσεις – Πού επικεντρώνεται το Μέγαρο Μαξίμου

wp_update-GSkibItV

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού

Bury

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την πρόσκληση της Κάμαλα Χάριςγια νέο ντιμπέιτ: «Είναι πολύ αργά, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει»»