CARSNEWS
NEW MODELS

Η νέα BMW M3 δείχνει τα δόντια της

Είναι η πρώτη φορά στη μακρά ιστορία της BMW M3 όπου οι συζητήσεις πριν από την αποκάλυψη της νέας γενιάς του αυτοκινήτου δεν επικεντρώνονται στις τεχνικές προδιαγραφές του αλλά στον σχεδιασμό που πρόκειται να ακολουθήσουν οι μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός του.

Αφορμή για την έντονη κριτική που δέχεται η νέα BMW M3 συνιστούν οι πρώτες ενδείξεις για τον σχεδιασμό της κεντρική εισαγωγής αέρα και ειδικότερα των κλασικών «νεφρών» τα οποία αυξάνουν το μέγεθός σε τέτοιον βαθμό που να επισκιάζουν τα υπόλοιπα -σχεδιαστικά και μη- χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφορες ψηφιακές απεικονίσεις, με την τελευταία να επιχειρεί να αποτυπώσει τη συγκεκριμένη σχεδιαστική ιδιαιτερότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα BMW M3 πρόκειται να αποκτήσει φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς, κινούμενο στο όριο της σχεδιαστικής υπερβολής που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δικαιολογήσουν ακόμα και οι εξεζητημένες προδιαγραφές της.

Μένοντας σε αυτές, ο κινητήρα που θα τοποθετηθεί κάτω από το καπό της νέας BMW M3 είναι το νέο εξακύλινδρο σύνολο των 3,0 λίτρων που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε στις BMW X3 M και X4 M αποδίδοντας στην προκειμένη περίπτωση 510 ίππους και 600 Nm ροπής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Υπερήφανος Χορηγός της πρωτοβουλίας για την Προσέλκυση Κινηματογραφικών Παραγωγών του Hollywood στην Ελλάδα

cars

Μειώνονται οι πωλήσεις της Tesla στη Ευρώπη

cars

Fiat Panda: Τέσσερις δεκαετίες περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας

cars

McLaren GT vs Bentley Continental GT: Βρετανικός εμφύλιος υπό βροχή (Video)

cars

Χάρμα οφθαλμών και με Ιταλικό twin-turbo V-6 η Maserati MC20

cars

Δείτε πως να φτιάξετε μία Ferrari με… χαρτόνι και πετάλια! (Video)

cars

Για πόσα εκατομμύρια θα αλλάξει χέρια αυτή η Chevrolet Corvette L88 Convertible;

cars

Το αυτοκίνητο ενός θρύλου δεν θα μπορούσε παρά να είναι… θρυλικό (Video)

cars

Νέο σημείο πώλησης Mazda στη Λαμία

cars