CARSNEWS
NEW MODELS

Άρωμα Χόλιγουντ για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 (Video)

Όπως όλα δείχνουν η Fiat έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την προώθηση του νέου ηλεκτρικού 500 και από τις πρώτες κινήσεις της είναι προφανές ότι δεν θα τσιγκουνευτεί χρήματα και ιδέες για την προώθησή του.

Έτσι επιστράτευσε τον ακριβοπληρωμένο σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να γίνει ο πρεσβευτής του μικρού ηλεκτρικού μοντέλου της σε όλο τον πλανήτη (και κυρίως στην Αμερική).

Η εικόνα και το story του video ταιριάζουν στο προφίλ του χολιγουντιανού σταρ, που όπως φαίνεται “δένει” άψογα με τον ρόλο και αποτελεί μία ιδανική παρέα για το 500αράκι.

Η εταιρία έχει ετοιμάσει μάλιστα δύο video. To ένα ονομάζεται “All In” και είναι αφιερωμένη στην έκδοση La Prima που βγαίνει αρχικά. Σ’ αυτό ο Ντι Κάπριο καλεί τους θεατές να αφοσιωθούν στην διάσωση του πλανήτη.

Το δεύτερο video ονομάζεται “Reincarnation” και εστιάζει περισσότερο στην Fiat και πως έχει αλλάξει στην πορεία του χρόνου από το 1957. 

Η Fiat έχει παρουσιάσει επίσης και τρία μοναδικά δείγματα του νέου αυτοκινήτου με τα ονόματα μεγάλων οίκων μόδας (Armani, Bvlgari, Kartell) τα οποία θα βγουν σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν σε κάποιον από τους περιβαλλοντικούς οργανισμούς του Ντι Κάπριο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Bentley Mulliner Bacalar: Μία πολύ σπέσιαλ έκδοση για μόλις 12 τυχερούς

cars

Αυτή είναι η ακριβότερη Mustang που υπάρχει!

cars

Configurator: Επίλεξε το αυτοκίνητο σου με ένα “κλικ” μένοντας… σπίτι

cars

Αποκλειστικό: Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Fiat “FCA Heritage”

cars

Κάψτα όλα: Η Lambo λαμπαδιάζει και του οδηγού δεν του καίγεται καρφί! (Video)

cars

Εξακύλινδρο το νέο pickup της Hyundai

cars

Το πανίσχυρο Toyota GR Yaris έρχεται Ευρώπη. Πόσο κοστίζει

cars

Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)

cars

Ford Puma: H υβριδική επανάσταση των crossovers

cars