CARSNEWS
AUTONEWS

Η νέα BMW 4 Series διέρρευσε και ήδη συζητιέται!

Η BMW έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με το design των αυτοκινήτων της. Έτσι και τώρα, δεν διστάζει να ενσωματώσει ένα πολωτικό στιλ σε έναν νέο μοντέλο και ενώ περιμέναμε πως θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση αύριο, οπότε είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση της νέας 4 Series Coupe, την ξεκινάμε μία ημέρα νωρίτερα καθώς οι πρώτες επίσημες εικόνες του αυτοκινήτου διέρρευσαν στο διαδίκτυο με τη μορφή μίας μπροσούρας.

Η έκδοση που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι η M440i xDrive που κινείται χάρη σε έναν mild-hybrid 3-λιτρο, twin-turbo, εξακύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα 374 ίππων αλλά δεν είναι αυτό που θα συζητηθεί. Ούτε το γεγονός ότι μοιράζεται τόσο την CLAR αρχιτεκτονική όσο και την καμπίνα με τον οδηγοκεντρικό σχεδιασμό, τις δύο οθόνες (μία για το σύστημα infotainment και μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων) και το τριάκτινο τιμόνι, με την πιο πρακτική και πιο ευρύχωρη πίσω, 3 Series. Ούτε ότι η 4 Series έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει σημαντικά αναβαθμισμένα σπορ χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την 3 Series και ταυτόχρονα εξαιρετική άνεση χάρη στην ανάρτηση με τα γόνατα διπλού συνδέσμου μπροστά και την διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Αυτό που θα συζητηθεί είναι ο σχεδιασμός του αμαξώματος και κυρίως, η γιγαντιαία γρίλια που τραβάει τα βλέμματα και αποσπά την προσοχή από οτιδήποτε άλλο υπάρχει.

Το design της νέας BMW 4 Series είναι πολυδιάστατο και δημιουργεί αρκετές λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα νέα φωτιστικά σώματα, το καπό με τα έντονα “νεύρα” και η κεκκλιμένη οροφή που δημιουργεί το χαρακτηριστικό, coupe σχήμα αλλά θα πρέπει να παρακάμψεις την γρίλια για να μπορέσεις να εστιάσεις σε αυτά. Προφανώς, η γερμανική εταιρία έχει περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα υποδεχθεί ο κόσμος αυτό το πολωτικό design με τα αμέτρητα focus groups που μελετώνται αλλά σε εμάς, η απόφαση της φαντάζει ριψοκίνδυνη. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τη νέα 4 Series στην επίσημη παρουσίαση της αύριο πριν προβούμε σε συμπεράσματα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

cars

Citroen Γιαννίρης. Και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

cars

Τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

cars

Nέα Skoda Octavia. Διαθέσιμη από 19900 Ευρώ

cars

H 911 Rodeo Concept της RUF, δείχνει έτοιμη να παίξει στο χώμα…

cars

Νέο Fiat 500X Connect. Η τεχνολογία με στιλ

cars

“Heritage Parts” από την Mopar με αρχή την Lancia Delta HF Integrale!

cars

Αυξήθηκαν κατά 26% οι πωλήσεις καινούργιων οχημάτων τον Ιούλιο του 2023

cars

Renault. To «διαμάντι» της σε ένα εκδοχή

cars