CARSNEWS
AUTONEWS

Η Lamborghini γυρνά την πλάτη στις εκθέσεις!

Η άνοδος των social media και του internet γενικότερα, σε συνδυασμό με την απαίτηση των πελατών της για πιο ουσιαστική, προσωπική επαφή και exclusivity, οδήγησαν την Lamborghini στην απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τις εκθέσεις αυτοκινήτου. Δεν αναφερόμαστε μονάχα στο 2020 ή για όσο κρατήσει η πανδημία του COVID-19 αλλά για το προσεχές μέλλον καθώς η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε κάποια έκθεση… γενικά! Ανεξαρτήτως έτους ή μέρους!

Αντιθέτως, θα εστιάσει σε ένα πιο… ιδιωτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει παρουσιάσεις νέων μοντέλων σε exclusive διοργανώσεις, exclusive περιοδείες ή/και ταξίδια και “lifestyle events” όπου οι προσκεκλημένοι πελάτες και VIPs θα μπορούν να εκτιμήσουν τις διαφορετικές εκφάνσεις της Lamborghini ως μάρκα”. Είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις την απόφαση και τους λόγους που παραθέτει η ιταλική εταιρία ως “ελιτισμό” και η αλήθεια είναι ότι η συνεχής αναφορά της λέξης “exclusivity” σε συνδυασμό με κάποιες εκφράσεις, το κάνουν ακόμα ευκολότερο αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το διαρκώς αυξανόμενο κόστος της συμμετοχής σε μεγάλες εκθέσεις όπως αυτές του Παρισιού, της Φρανκφούρτης, της Γενεύης ή του Detroit και του Πεκίνου. Κόστος το οποίο απ’ ότι φαίνεται, δεν προσφέρει κάποιο ουσιαστικό όφελος για την ίδια την Lamborghini. Αυτό σημαίνει ότι η εντυπωσιακή Sian FKP 37 θα είναι το τελευταίο μοντέλο της φίρμας που αποκαλύπτεται… δημόσια, σε κάποια έκθεση. Από εδώ και πέρα, πιθανότατα ξεκινώντας με την ακραία, “track-day special” έκδοση της Aventador, θα βλέπουμε τις νέες Lamborghini αποκλειστικά μέσα από τις εικόνες και τα videos που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο – εκτός φυσικά κι αν είσαι ένας από τους διακεκριμένους πελάτες της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai i20 1.0 T-GDi 100PS 48V DCT. Αλλαγμένο εκ βάθρων

cars

Αποκαλύπτονται σιγά-σιγά οι λεπτομέρειες για το νέο Mazda3 Turbo.

cars

Οι ρουκέτες στο κάθισμα εκτόξευσαν τον 29χρονο πιλότο του F-16 «προς τα πάνω με περίπου 20 G» – Πώς γίνεται η ελεγχόμενη εγκατάλειψη

cars

Sony και Honda αποκαλύπτουν την Afeela!

cars

Εκεί που άλλοι βλέπουν γλυκά, άλλοι βλέπουν πρόσωπα

cars

Audi. Με μεγαλύτερη αυτονομία τα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7

cars

Χιλιάδες τροχαίες παραβάσεις στο ξεκίνημα του Μαρτίου

cars

Ford: Διευρύνει ακόμα περισσότερο το Puma – Στην Ελλάδα το δημοφιλές crossover μοντέλο στην έκδοση Titanium

cars

Volkswagen Group. Με φιλικές διαθέσεις προς το περιβάλλον  στο στάδιο της παραγωγής

cars