CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche τιμά την πρώτη Boxster με μία ειδική έκδοση.

Έχουν περάσει 25 χρόνια από το λανσάρισμα της πρώτης Porsche Boxster. 25 χρόνια για το μοντέλο που μαζί με την Cayenne, πήρε τη γερμανική εταιρία από το χέρι και την στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές. 25 χρόνια και 357.000 πωλήσεις μετά λοιπόν, η Porsche αποφασίζει να τιμήσει εκείνο το μοντέλο λανσάροντας στην αγορά μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Boxster GTS.

Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι μικρές αλλά κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα, το “GT Silver” μεταλλικό χρώμα που αποτελεί την standard επιλογή και τα διακοσμητικά στο ίδιο “Neodyme” χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στο αυθεντικό concept της Boxster, πίσω στο μακρινό 1993. Αυτές οι λεπτομέρειες εντοπίζονται στα σήματα που κοσμούν το “κορμί” της Boxster GTS, στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, στις εισαγωγές στο πλάι και στις 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος ενώ standard είναι η κόκκινη υφασμάτινη οροφή και οι χρωμιωμένες απολήξεις.

Ανάλογες είναι οι επεμβάσεις και στην καμπίνα όπου επικρατεί μία ξεκάθαρα ρετρό διάθεση με το “Bordeaux Red” χρώμα και τα… διαχρονικά, αλουμινένια διακοσμητικά. Η Porsche δεν έκανε απολύτως καμία αλλαγή στα μηχανικά του αυτοκινήτου, οπότε η Boxster 25 συνεχίζει να κινείται χάρη στον 4-λιτρο, επίπεδο, εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 400 ίππων και 420 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται είτε με ένα κλασικό, 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα PDK. Πριν κλείσουμε, να σημειώσουμε δε ότι η Porsche θα κατασκευάσει μόλις 1.250 Boxster 25 για ολόκληρο τον κόσμο, οπότε μιλάμε για μία σπάνια έκδοση που θα γίνει, δυνητικά, κλασική.

The post Η Porsche τιμά την πρώτη Boxster με μία ειδική έκδοση. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτοιμη για τον Δεκέμβριο η Lamborghini Huracan Sterrato!

cars

GoodYear. Νέο καινοτόμο ελαστικό

cars

Η Volkswagen αποκαλύπτει το Arteon Shooting Brake με ένα σκίτσο!

cars

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» το Μεσολόγγι – Ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης

cars

Ο Thomas Schafer είναι το νέο αφεντικό στην Skoda.

cars

Ταχύτερο και πιο εύχρηστο το νέο Uconnect 5 της Fiat-Chrysler.

cars

Η Porsche εξελίσσει ένα ηλεκτρικό σύστημα με 4 ηλεκτροκινητήρες!

cars

«Μετρούν τις πληγές» τους από την πλημμύρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Τέσσερις νεκροί, παραμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι

Bury

Χειροπέδες σε 36χρονο για τηλεφωνικές απάτες στη Φλώρινα – Προσπάθησε να εξαπατήσει 7 πολίτες σε 6 μέρες

Bury