CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mini καταργεί το αυθεντικό δέρμα.

Η λέξη που αντηχεί σε ολόκληρη την βιομηχανία αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια, είναι “βιωσιμότητα”. Είτε μιλάμε για τον εξηλεκτρισμό των κινητήρων συνόλων, είτε για τον εξορθολογισμό της γκάμας και της γραμμής παραγωγής των εργοστασίων, είτε ακόμα και για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, με ολοένα και περισσότερες εταιρίες να κάνουν στροφή σε ανακυκλώσιμες ή ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Πιο πρόσφατο, το παράδειγμα της Mini που ανακοίνωσε ότι τα μελλοντικά μοντέλα της δεν θα προσφέρονται με επενδύσεις από αυθεντικό δέρμα, παρά το γεγονός ότι το 54% των αυτοκινήτων που πωλήθηκαν στο Ην. Βασίλειο πέρυσι με αυτήν την επιλογή.

Δεν χρειαζόμαστε πλέον δέρμα επειδή δεν πιστεύουμε ότι είναι βιώσιμο. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα έχουμε μοντέρνα προϊόντα υψηλής αξίας χωρίς δέρμα.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της αγγλικής φίρμας, Oliver Heilmer που συμπλήρωσε πως “το ύφασμα στα καθίσματα προέρχεται από 100% ανακυκλωμένα υλικά” και ότι  “η επένδυση από κάτω του από 70% ανακυκλωμένα υλικά”.

Είναι ευρηματική απλότητα. Τα υλικά θα ανακυκλώνονται αλλά ταυτόχρονα, είναι πολυτελή. Και ευρηματικά όσον αφορά στην λειτουργία τους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήσαμε φελλό στο Urbanaut. Η αισθητική θα προέρχεται περισσότερο από την οπτική ενός σπιτιού και λιγότερο από αυτήν ενός αυτοκινήτου.

Συνέχισε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Mini. Και η αναθεώρηση των πρακτικών για την Mini δεν σταματά εκεί καθώς υπάρχει η διάθεση να αμφισβητηθεί το status quo με στόχο την δημιουργία ενός πραγματικά ξεχωριστής και παράλληλα, απολύτως πρακτικής καμπίνας. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αλλά τις λεπτομέρειες για την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η αγγλική μάρκα στο μέλλον, θα τις ανακαλύψουμε στο προσεχές μέλλον, όταν αρχίσει να παρουσιάζεται η επόμενη γενιά του hatchback και όλων των άλλων εκδόσεων.

The post Η Mini καταργεί το αυθεντικό δέρμα. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Χάρης Βαρθακούρης μετάνιωσε που παρουσίασε το «Big Brother»

Bury

Τα Ford S-Max και Galaxy ασπάζονται τον εξηλεκτρισμό.

cars

Η Daimler χάνει άλλη μία δικαστική μάχη.

cars

Ford Troller TX4. Από την Βραζιλία με αγάπη…

cars

Απογοητευμένες οι γυναίκες της Μπλε ομάδας του Survivor με τους άνδρες του παιχνιδιού

Bury

Νέο Volkswagen Touareg – Ανανεωμένο, με τεχνολογίες αιχμής & κινητήρες με ισχύ έως 462 ίππους

cars

Εναλλακτικά καύσιμα: Γιατί CNG;

cars

Η Honda εστιάζει στην απλότητα…

cars

Το νέο Subaru BRZ μας δείχνει το πρόσωπο του.

cars