CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε online το Smart #3

Αυτό είναι το επόμενο βήμα της μεταμόρφωσης της Smart. Ένα νέο coupe-SUV, σημαντικά μεγαλύτερο από το συμπαθές Smart #1 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του πριν από μερικούς μήνες αλλά με τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία που εξασφαλίζουν ομοιογένεια και αναγνωρισιμότητα για την εταιρία που κάνει επανεκκίνηση με νέα ταυτότητα και νέα φιλοσοφία.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι το Smart #3 έχει διατηρήσει το ίδιο στιλ για τα εμπρός φανάρια και την ίδια LED μπάρα που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα ενώ παρεμφερές με το design του #1 είναι και αυτό του προφυλακτήρα. Τα πίσω φανάρια αντικατοπτρίζουν την διαμόρφωση του εμπρός μέρους αλλά η οροφή του #3 έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση από το… τετραγωνισμένο μικρό αδερφάκι του αλλάζοντας το ύφος και τον χαρακτήρα του επερχόμενου μοντέλου της Smart. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κινέζικο μέσο, το #3 έχει μήκος που πλησιάζει τα 4.44 μέτρα, πλάτος 1.80 μέτρα και ύψος 1.6 μέτρα με μεταξόνιο της τάξης των 2.785 χιλιοστών. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελαφρώς μικρότερο από το Volkswagen ID.4 που, για να έχεις μία τάξη μεγέθους, έχει μήκος 4.58, πλάτος 1.85 και ύψος 1.63 μέτρα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφορικά με τα μηχανικά του νέου μοντέλου αλλά η λογική και τα κινεζικά μέσα αναφέρουν πως το #3 θα εξοπλίζεται με τα ίδια κινητήρια σύνολα που βρίσκουμε και στο #1. Πρακτικά λοιπόν, η βασική έκδοση θα κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων και 343 Nm ροπής, τοποθετημένο στον πίσω άξονα ενώ η κορυφαία, Brabus έκδοση, θα προσθέτει έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα για συνδυαστική απόδοση 428 ίππων. Περιμένουμε να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες επαληθευτούν όμως και αυτό είναι άγνωστο πότε θα συμβεί αφού η Smart δεν έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας του δεύτερου μοντέλου της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai i10 N Line. Διαθέσιμο από 14790

cars

GPS για ανθρώπους με προβλήματα όρασης από την Honda.

cars

Το ρεκόρ ανάπτυξης μετά τον κορονοϊό γιγάντωσε το χάσμα ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους

cars

Nissan Navara. Στην υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος

cars

«Υπάρχει ταυτοτικό ζήτημα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας και Παπανδρέου δεν μπορούν να ηγηθούν στην Κεντροαριστερά»

cars

Νέο Seat Ateca. Ανανεώθηκε στα σημεία και όχι μόνο

cars

Το Opel Manta επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό sports coupe!

cars

Το πρόγραμμα των αγώνων Regularity του 2024

cars

Παγκόσμιο Ρεκόρ πωλήσεων της Kia το 2023

cars