CARSNEWS
MOTONEWS

Kawasaki ZX-4RR – Το νέο 4κύλινδρο 400άρι αποκτά την δική του αγωνιστική διοργάνωση

Πρόκειται για τη νέα «Kawasaki British Superteen» κατηγορία.

Η παρουσίαση της Kawasaki ZX-4RR και της ZX-4R φαίνεται ότι προκάλεσε μεγαλύτερα «κύματα» στην αγορά μοτοσυκλέτας, από ότι περιμέναμε. Η νέα, τετρακύλινδρη supersport μοτοσυκλέτα των 400 κυβικών αποκτά την δική της κατηγορία αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία, με το όνομα «Kawasaki British Superteen», στην οποία θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι ZX-4RR.

Έτσι, το πρωτάθλημα θα έχει ενιαίο χαρακτήρα, ενώ θα απευθύνεται σε αναβάτες/αναβάτριες μεταξύ 15 και 20 ετών. Το πρόγραμμα της νέας κατηγορίας θα περιέχει 8 αγωνιστικές συναντήσεις, με δύο αγώνες η καθεμία, που θα λάβουν χώρα στις πίστες της Μ. Βρετανίας, ενώ μία από αυτές τις συναντήσεις θα γίνει στα πλαίσια αγώνα WSBK (δεν ανακοινώνεται σε ποιον συγκεκριμένα, αντίστοιχα). Στο τέλος της διοργάνωσης, θα υπάρχει έπαθλο για τον πρωταθλητή: Μία ολοκαίνουργια Kawasaki ZX-6R.

Οι μοτοσυκλέτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, θα περάσουν από τα «χέρια» της MSS Performance, η οποία τοποθετεί τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό, ο οποίος θα γίνει διαθέσιμος σε 2 «πακέτα». Οι τιμές της αγωνιστικής Kawasaki ZX-4RR, θα ξεκινά από τις 12.000 λίρες προ φόρων, μια τιμή περίπου 13.900 ευρώ.

Το νέο πρωτάθλημα, θα προσμετρά στο γνωστό BSB – British Superbikes και θα κάνει ντεμπούτο στην σεζόν του 2024. Ήρθε η ώρα, οι 4κύλινδροι screamers να ακουστούν ξανά στην πίστα!

Related Articles

Το πιο τεχνολογικά προωθημένο κράνος για μοτοσικλετιστές

cars

Οι όροι του Διαγωνισμού των 5 σετ ελαστικών μοτοσικλέτας του carandmotor.gr

cars

Το ηλεκτρικό μηχανάκι που ακούει στο όνομα Osa

cars

Νέος τιμοκατάλογος SWM 2024

cars

Royal Enfield: Ήρθε η ώρα για το Shotgun 650;(+ video)

cars

Το «πειραγμένο» Kawasaki που φτιάχτηκε αποκλειστικά για δίτροχες συγκινήσεις

cars

Δίπλωμα οδήγησης σε 17άρηδες, κάμερες και τσουχτερά πρόστιμα για παραβάσεις

cars

Η Aprilia κάνει το επόμενο βήμα προς τα μεγάλα Rally Raid

cars

Moto Guzzi V100 Mandelo: Η πρώτη μοτοσυκλέτα με προσαρμοζόμενη αεροδυν

cars