CARSNEWS
AUTONEWS

Aυτά τα αποσμητικά δε θα σας φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση

Τα αποσμητικά είναι ο μεγαλύτερος μας σύμμαχος εναντίον της κακοσμίας του σώματος, ειδικά το καλοκαίρι που ιδρώνουμε υπερβολικά και μπορεί να αισθανθούμε ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Με ένα καλό αποσμητικό θα νιώσουμε αυτοπεποίθηση ότι είμαστε φρέσκιες και καθαρές, κυρίως στην περιοχή της μασχάλης όπου και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόβλημα υπερβολικής εφίδρωσης και κακοσμίας. Το αποσμητικό εξουδετερώνει ή καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές του σώματος, προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διατίθεται σε πολλά αρώματα και μορφές, επιτρέποντας την προσαρμογή στις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου.

Είδη Αποσμητικών

Αποσμητικά Roll-On: Έχουν υγρή μορφή και εφαρμόζονται με έναν περιστρεφόμενο κύλινδρο. Είναι εύκολα στη χρήση και διατίθενται σε ποικιλία αρωμάτων.

Αποσμητικά Σπρέι: Ψεκάζονται στην επιφάνεια του δέρματος και στεγνώνουν γρήγορα. Είναι δημοφιλή λόγω της ευκολίας στη χρήση τους και της αίσθησης φρεσκάδας που χαρίζουν.

Στέρεα Αποσμητικά: Έχουν στέρεη μορφή και εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα. Παρέχουν μακράς διάρκειας προστασία και είναι εύκολα στη μεταφορά.

Αποσμητικά σε Κρέμα: Έχουν κρεμώδη υφή και εφαρμόζονται με τα δάχτυλα. Είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα και συνήθως περιέχουν ενυδατικά συστατικά.

Φυσικά Αποσμητικά: Φτιαγμένα από φυσικά συστατικά όπως σόδα, άμυλο καλαμποκιού και αιθέρια έλαια. Είναι κατάλληλα για άτομα με ευαισθησίες στα χημικά συστατικά.

Πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο αποσμητικό

Η επιλογή του κατάλληλου αποσμητικού εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τις προσωπικές προτιμήσεις και τις δραστηριότητες του ατόμου. Επιλέξτε αποσμητικά χωρίς αλκοόλ, parabens και αρώματα για να αποφύγετε ερεθισμούς. Αν αθλείστε συχνά ή έχετε έντονη καθημερινότητα, τα αντιιδρωτικά μπορεί να είναι πιο κατάλληλα για να ελέγχουν την εφίδρωση. Κατά προτίμηση, επιλέξτε αποσμητικά με φυσικά και οργανικά συστατικά. Εφαρμόστε το αποσμητικό σε καθαρό και στεγνό δέρμα για καλύτερα αποτελέσματα. Αφήστε το αποσμητικό να στεγνώσει πριν ντυθείτε για να αποφύγετε λεκέδες στα ρούχα. Τέλος, αν δοκιμάζετε ένα νέο αποσμητικό, κάντε πρώτα μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο του δέρματος για να ελέγξετε για τυχόν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

Οι προτάσεις μας

Rituals Sport – 24h Anti-Perspirant Spray 12,95€
Sol De Janeiro Beija Flor Rio Deo 19,95€
Drunk Elephant Sweet Pitti Deodorant Cream 21,95€

Respire Deodorant Stick – Cotton Flower 12,50€
Aesop Herbal Deodorant Roll On 30,95€
L’OCCITANE Aroma Refresh Deodorant 20€
Avene Αποσμητικό 24ωρης Αποτελεσματικότητας 9,13€
Uriage Power 3 Αποσμητικό 8,18€

Related Articles

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars

Οι ηλεκτρικές Rolls-Royce είναι εδώ. Κοστίζουν πολλά και… δεν είναι Rolls-Royce!

cars

Προσπάθησε να παραδώσει εμπιστευτικά έγγραφα σε «Ρώσο κατάσκοπο» – Καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλακή στις ΗΠΑ

Bury

Σαν σήμερα 19 Απριλίου: Πέθανε ο σπουδαίος φιλέλληνας και ποιητής Λόρδος Βύρων πριν από 200 χρόνια

cars

Φορτίζω παντού: Οι δικαιούχοι των ενισχύσεων για ανάπτυξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

cars

Φορολογικές δηλώσεις 2024: 10+2  SOS για φορολογούμενους με εισοδήματα από ακίνητα – Προσυμπληρωμένα στο Ε2 οι εισπράξεις από ακίνητα τύπου Airbnb

Bury

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric. Απολαυστικό και περιβαλλοντικά φιλικό

cars

Πούτιν: Αντίποινα οι επιθέσεις μας σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Bury

Skoda Scala Edition S. Δεν είναι “RS” αλλά έχει 190 ίππους!

cars